REMONTTI-ÄSSÄ TIKKURILAN VALKOINEN 7,2 L LIUOTTEETON REMONTTIMAALI

84,00  71,40 /ast

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

TIKKURILA REMONTTI-ÄSSÄ
PESUNKESTÄVÄ REMONTTIMAALI / PUOLIHIMMEÄ

TYYPPI Liuotteeton akrylaattimaali.
KÄYTTÖKOHTEET
Seinä- ja kattopinnoille erityisesti toistuvaa pesua vaativiin kohteisiin, kuten keittiöihin, eteisiin ja porraskäytäviin.
Ei sovellu kalusteiden maalaukseen.
SOVELTUVUUS Sisämaalaukseen betoni-, rappaus-, tiili-, tasoite-, lastulevy-, kartonkipintaiselle kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille.
Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Puolihimmeä

Käyttökohde

1.1 Seinämaalit

Riittoisuus

Imeville alustoille 7-9 m²/L , imemättömille alustoille 10-12m²/L

Pakkauskoot

0,9L, 2,7L, 7,2L, 9L, 18L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Sively, telaus tai ruiskutus

Tuotemerkki

Tikkurila

KÄYTTÖOHJEET

Käsittelyolosuhteet

Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +10 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Maalaamaton pinta:

Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Tasoita pinnat tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla Presto -tasoitteella. Poista hiontapöly. Pohjamaalaa Varma -pohjamaalilla.


Ennen maalattu pinta:

Puhdista pinnat Seinäpesu -pesuaineella. Silota kolot ja syvennykset kohteeseen soveltuvalla Presto -tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Hio maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa Varma -pohjamaalilla.


Maalaus

Sekoita Remontti-Ässä hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä telalla, siveltimellä tai ruiskulla 1-2 kertaa.


Työvälineiden puhdistus

Työvälineet pestään vedellä. Hieman kovettuneen tuotteen poistoon suositellaan Tikkurilan Pensselipesua.


HOITO-OHJEET

Tarvittaessa aikaisintaan n.1 kk:n kuluttua pintakäsittelystä.

Pinnat puhdistetaan neutraalilla (pH 6 – 8) pesuaineliuoksella esim. pesusientä tai siivousliinaa käyttäen. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä (pH 8 – 10) pesuaineliuoksella esim. siivouspyyhettä tai pesusientä käyttäen. Pesun jälkeen pinta huuhdellaan huolellisesti. Pesuainevalmistajan antamia laimennusohjeita tulee noudattaa pesuaineliuosta valmistettaessa.

Pintakäsittelyn jälkeen pintoja on käsiteltävä varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1kk:n kuluttua.

Mikäli pintoja joudutaan puhdistamaan pian pintakäsittelyn jälkeen, puhdista pinta kevyesti nihkeällä puhdistusliinalla.


Huoltokäsittely

Remontti-Ässällä maalatut pinnat voi huoltomaalata samalla tai samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Katso kohta esikäsittely.

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Nestemäinen maalijäte toimitetaan vaarallisten jätteiden keräilypisteeseen.Vie tyhjät, kuivat pakkaukset kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa laita ne lajittelemattomaan sekajätteeseen.


KÄYTTÖTURVALLISUUS

Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT) ja 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Tämä tuote sisältää biosidivalmistetta, joka suojelee tuotetta varastoinnin aikana. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Käytä suojakäsineitä.