ROYALE R2YZ/MARFIL I. 25X76 KUVALAATTA

61,60 /kpl

Vain 39 (kpl) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Kiiltävä marmori on pintamateriaalien aatelia. ROYALE- sarjan ilme on uskollinen inspiraationsa lähteelle. ROYALE sovittaa yhteen kaksi eri tyyliä: Venato-marmorin rikkaan klassisen kuvioinnin ja Marfil-marmorin pehmeän hienovaraisen ilmeen. Marmorin ylväs ilme sopii niin pieniin kuin suurempiikin pintoihin. Laatan mielenkiintoinen koko 25×76 cm mahdollistaa muodoilla leikittelyn – laatat voidaan latoa pystyyn tai vaakaan.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Laatan mitat (cm)

25 x 76

Tuotemerkki

Ragno

Laatan paksuus

11,5 mm

Vedenimukyky

Yli 10%

Käyttökohteet

BIII

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.