SCANDINAVIAN 1992 DESIGNERS III KUITUTAPETTI

99,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Scandinavian Designers – skandinaavisten suunnittelijoiden salaisia aarteita sekä klassikkotapetteja uusissa väreissä

Scandinavian Designers III -tapettimallisto on sekä kurkistus merkittävien taiteilijoiden pöytälaatikoista löytyneisiin aarteisiin, mutta myös esilletulo olemassa oleville kuoseille uusissa väreissä. Boråstapeter on luonut merkittävän kokoelman, joka tuo arvostettujen skandinaavisten suunnittelijoiden töitä esiin uusissa väreissä ja ennennäkemättömissä kuoseissa.
Haluaisitko seiniisi Arne Jacobsenin funkkiseleganssia, Stig Lindbergin leikkisyyttä, Lisbet Jobsin kukkamerta, Viola Gråstenin lehtikuoseja? Vai miten olisi rakastetun Alvar Aallon omintakeinen muotokieli?
Scandinavian Designers III -kokoelma on nyt runsaampi kuin koskaan. Erityisesti suomalaisen arkkitehdin, Alvar Aallon mukaantulo on fantastinen asia.
Tapetit puhuvat aikansa muotokieltä, mutta ovat silti skandinaaviseen tyyliin ajattoman kauniita. Ne ovat näyttäviä ja antavat silti kohteliaasti tilaa myös muulle sisustukselle.

Arne Jacobsen Trapez – 1992

Arne Jacobsenin graafinen Trapez on sekä yksityisasiakkaiden että sisustajien ja arkkitehtien suosikkitapetti. Kuosi suunniteltiin alun perin tekstiilejä varten 1950-luvulla. Se lanseerattiin tapettina osana ensimmäistä Scandinavian Designers -mallistoa. Trapez-kuosista on nyt luotu uusia jännittäviä värivaihtoehtoja. Yhdessä niistä kullanhohtoinen kuosi yhdistyy harmaanbeigeen mattasävyyn. Tämä elegantti tapetti luo hienostunutta tunnelmaa!

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10,05

Leveys (m)

0,53

Kiinnitystapa

Liimaus seinälle

Kuviokohdistus

Tasakohdistus

Kuviokorkeus (cm)

10,6

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Pesunkestävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Päällyste irrotetaan kostuttamalla

Käyttökohteet

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


Asennusohje

1.Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


Hoito-ohje

Tapetti on pesunkestävä. Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.