SEVILLE 117/1003 ORANGE BLOSSOM

175,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Seville-tapettimallisto on värikäs ja yltäkylläinen kuten esikuvansa

Cole & Sonin Seville-tapettimalliston auringonpaahteisilla ja värikylläisillä tapeteilla sisustat kotiisi espanjalaisen tunnelman. Tapeteissa on käytetty sekä voimakkaita graafisia ja arkkitehtoonisia kuvioita että värikkäitä käsinmaalattuja kasvi- ja eläinhahmoja, jotka vangitsevat eteläisen Espanjan aidoimman olemuksen.

Seville on ollut kulttuurien sulatusuuni jo yli kahden vuosituhannen ajan. Andalusian pääkaupungin rikkaassa käsityöläisperinteessä näkyvät pysyvät jäljet niin foinikialaisista kuin roomalaisista hallitsijoista, niin islamilaisista kuin kristityistä valloittajista.
Cole & Sonin tapettimallisto Seville on täydellinen yhdistelmä alueen ominaisimman arkkitehtuurin, taiteen ja kasvillisuuden piirteitä. Tapeteissa on käytetty sekä voimakkaita graafisia ja arkkitehtoonisia kuvioita että värikkäitä käsinmaalattuja kasviston ja eläimistön hahmoja.

Mikäli kaipaat kotiisi auringonpaahteista ja värikylläistä tunnelmaa, tutustu Cole & Sonin Seville-mallistoon – sen tapetit onnistuvat vangitsemaan eteläisen Espanjan aidoimman olemuksen

Orange Blossom

Appelsiinit symboloivat Sevillee, kaupunkia, jonka kadut ja idylliset pihat täyttyvät huumaavasta appelsiinipuiden tuoksusta. Sammutetuissa oranssin, vihreän ja kellertävän väreissä tunnelmoiva Orange Blossom -tapetti on kunnianosoitus Alcazarin Salón de los Tapicesissa nähtäville loisteliaille seinäkudoksile. Valitse omasi neljästä värivaihtoehdosta.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10

Leveys (m)

0,52

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokohdistus

Tasakohdistus

Kuviokorkeus (cm)

91,40

Valonkesto

Välttävä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Pyyhittävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Palstautuvia

KÄYTTÖKOHTEET

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


ASENNUSOHJE

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


HOITO-OHJE

Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.