SUITE ABBEY ROBLE 30X90,2R KAAKELI 1,35M2/KRT

66,15 /krt

(49,00 /m2)

Vain 13 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Abbey-malliston sormipaneloitua pintaa muistuttavissa seinälaatoissa on käsittelemättömän puun charmia. Näitä konstailemattomia laattoja on saatavana kahta eri väriä: Fresno ja Roble. Abbey- ja Weekend-laattoja yhdistelemällä saat kauniin, puuta muistuttavan pinnan, joka toimii myös märkätiloissa.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Laatan mitat (cm)

30 x 90,2

Muoto

Isot suorakaiteet (suuremmat kuin 15*30cm)

Värivaihtelu (V)

V3 Kohtalainen värivaihtelu

Rektifioitu

Kyllä

Vedenimukyky

Yli 6% enintään 10%

Käyttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Huomioitavaa

Laatan asennussuunta merkitty nuolella