THE APARTMENT 3090 MEMPHIS PANEELITAPETTI 180X265CM

107,00 /kpl

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

The Apartment

Eloisia, ilmeikkäitä kuoseja, rohkeita väriyhdistelmiä ja elegantteja sävyjä.
Aitoa glamouria, hienostunutta eleganssia ja runsain mitoin erityistä tunnelmaa…
The Apartment on monivivahteinen mallisto kauniita muotoja ja materiaaleja. Ainutlaatuisia tapetteja upeisiin koteihin.
The Apartment on moderni kunnianosoitus huolettomille 1970- ja 1980-luvuille, jolloin italialaisen Memphis-designryhmän leikkisä ja värikäs ilme leimasi muotia.
Katsomme kuitenkin myös eteenpäin.
Tarjoamme moderneja, ainutlaatuisia ja ilmeikkäitä tapetteja, joissa on usein jännittävää hohdetta.
Aitoa glamouria ja hienostunutta eleganssia – 42 ylellistä ja rohkeaa tapettia!

Memphis

Memphis on suurikuvioinen, digitaalipainettu tapetti, jonka geometrinen kuosi on saanut innoituksensa Memphis-ryhmän tyylistä. Ryhmän leikkisä ja värikäs design leimasi 1980-luvun sisustusta. Tämä moderni versio sopii nykypäivän tyyliin. Valitse vaalea pastelli tai elegantti maanläheinen sävy.
Kuvion koko on 180 x 265 cm. Se toimitetaan 45 cm leveässä vuodassa. Kuvio on toistettavissa, jotta se sopii omalle seinällesi.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

2,65

Leveys (m)

1,8

Kiinnitystapa

Liimaus seinälle

Kuviokohdistus

Tasakohdistus

Kuviokorkeus (cm)

90

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Pesunkestävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Päällyste irrotetaan kostuttamalla

Käyttökohteet

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita.

Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


Asennusohje

1.Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


Hoito-ohje

Tapetti on pesunkestävä. Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.