THE PEARWOOD 116/2005 COLLECTION VINES OF POMONA

168,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

The Pearwood Collection -tapettimallisto
Cole & Son käytti aikanaan päärynäpuisia painolaattoja kuosiensa valmistamisessa. The Pearwood Collection -tapettimallistossa ylpeys yrityksen historiasta yhdistyy tämän päivän designiin ja värimaailmoihin.

Cole & Sonin The Pearwood Collection -tapettimallisto juhlistaa perinteikkään valmistajan rikasta historiaa ja on unnianosoitus yrityksen laajalle painolaattojen arkistolle ja painotekniikoille, joissa Cole & Son on toiminut pioneerina koko värikkään historiansa ajan.
The Pearwood Collection -mallisto on saanut nimensä hedelmäpuisista painolaatoista, joita Cole & Sonin perustaja, John Perry käytti. Hän valitsi päärynäpuun painolaattojen materiaaliksi, koska sen kovuuden ansiosta laattoihin pystyi kaivertamaan hienoimpia yksityiskohtia, samalla kun puun kestävyyden ansiosta laatat olivat pitkäikäisiä.
Hallussamme on yksi Euroopan suurimmista painolaattojennkokoelmista. Design Studiollemme oli tärkeää käyttää arkistojemme helmiä, eli kuoseja jotka ovat uskollisia Cole & Sonin taiteelliselle perinnölle ja nostaa ne uuteen kukoistukseen, sanoo Carley Bean, Design Director, Cole & Son.

Mallisto ammentaa inspiraationsa menneiden aikojen käsityöläisperinteestä ja tuo siihen tämän päivän väripaletin ja modernin designin, tuloksena upea designin aikakirja.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10

Leveys (m)

0,52

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokohdistus

Vuorokohdistus

Kuviokorkeus (cm)

64,8

Valonkesto

Välttävä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Kostean pyyhkimisen kestävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

KÄYTTÖKOHTEET

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


ASENNUSOHJE

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


HOITO-OHJE

Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.