CERESIT R766 1KG POHJUSTE

22,90 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 päivää.

Erittäin monikäyttöinen ja nopea pohjuste vähentämään imukykyä sekä parantamaan tartuntaa sisätiloissa.
Soveltuu lattialämmityksen yhteyteen.
Voidaan levittää siveltimellä tai telalla.

KÄYTTÖKOHTEET

Vähäpäästöinen pohjuste, sementti- ja betonialustoille, kivi- ja puualustoille sekä rakennuslevyille. Thomsit R766 vähentää alustojen imukykyä ja parantaa tartuntaa sisätiloissa. Thomsit R766 ei muodosta kosteussulkua.


TYÖSKENTELY

ALUSTAN ESIKÄSITTELY


Alustan on oltava puhdas, luja, kiinteä, kuiva ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista. Poista vanhat päällysteet, liima- ja tasoitejäämät. Puhdista alustat huolellisesti.


KÄYTTÖOHJE


Sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Imukykyiset alustat: Laimenna Thomsit R 766 suhteessa 1 osa pohjustetta, 4 osaa vettä. Sekoita hyvin ja levitä huolellisesti alustaan esim. harjalla tai siveltimellä ja anna kuivua. Tiiviit alustat:

Laimenna Thomsit R 766 puhtaaseen veteen suhteessa 1:1. Sekoita hyvin ja levitä huolellisesti ohut kerros esim. harjalla tai siveltimellä kunnes alusta on imukyvytön. Älä anna lammikoitua. Anna pohjusteen aina kuivua ennen tasoitteen tai päällysteen asentamista. Asennettaessa alustan lämpötilan tulee olla yli + 10ºC. Käytä ainoastaan

puhdasta viileää vettä laimennukseen. Tuore pohjuste voidaan poistaa vedellä kostutetulla kankaalla. Työvälineet voidaan pestä vedellä.


OMINAISUUDET

– EC1 päästöluokiteltu

– Laimennettava konsentraatti (riittoisa)

– Monikäyttöinen

– Erinomaiset tartuntaominaisuudet erityyppisille alustoille

– Siveltävä / telauskelpoinen

– Soveltuu lattialämmityksen yhteyteen