TREND R2WA/BIANCO STR 25X76 KAAKELI 0,95 M2/KRT

58,81  23,52 /krt

(24,76 /m2 )

Vain 90 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

TREND-laattamalliston ilme on minimalistisen tyylikäs. Laattojen laivastonsininen väri tuo virkistävän tunnelman kylpyhuoneeseen muiden heleän neutraalien sävyjen rinnalla. Metallinhohtoinen kukkakuvasarja puolestaan piristää herkän harmonista tunnnelmaa. Vaakaraidalla pintakuvioidulla strutturato-laatalla voi sisustaa kokonaisia seinäpintoja tai pienempiä alueita katseenvangitsijaksi. TREND-malliston laatat luovat modernin spa-tunnelman niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Laatan mitat (cm)

25 x 76

Tuotemerkki

Ragno

Laatan paksuus

11,5 mm

Muoto

Isot suorakaiteet (suuremmat kuin 15*30cm)

Vedenimukyky

Yli 10%

Käyttökohteet

BIII

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta