VINTRO CHALK PAINT MADAM.POMP.125ML KALKKIMAALI

12,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ekologisilla Vintro-kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa upeissa väreissä kodin sisustukseen.
Monikäyttöinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja kodin pintojen, kuten seinien ja kattojen, maalaamiseen soveltuva sisustusmaali. Sillä voi maalata myös lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.

Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia, niitä on turvallista käyttää myös lasten lelujen ja lastenhuoneen huonekalujen käsittelyyn. Kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro- kalkkimaali on vesiohenteinen ja nopeasti kuivuva.

Valmiita sävyjä on 45, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä.

Vintro Chalk Paint -maalissa kalkkipitoisuus on korkea, joten pinnasta tulee liitumaisen matta ja eläväpintainen. Kalkkimaali on hyvin peittävää ja paksua, sitä on helppo levittää. Siveltimen jäljet jäävät näkyviin maalaustekniikasta riippuen.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Täyshimmeä

Riittoisuus

19,5m²/L

Pakkauskoot

125ML ja 1L

Ohenne

Vesi

Sävy

45 valmisväriä

Työtapa

Siveltimellä tai telalla

Tuotemerkki

Vintro Kalkkimaali

VÄRI

Madame de Pompadour: Tämä hieno kalpean harmaa väri vaaleanpunaisella vivahteella on saanut vaikutteita nimensä kantajan suosimasta muodista, joka rakasti kaikkia vaaleanpunaisen sävyjä ja Louis XV:sta hovia.


KÄYTTÖOHJE

Vintro Chalk Paint on vesipohjainen, monikäyttöinen sisustusmaali huonekaluille, seinille ja lattioille. Se kiinnittyy lähes kaikille puhtaille, kiinteille pinnoille ilman esivalmisteluja. Maali on helppo levittää ja se voidaan jättää mattapintaiseksi. Kulutukselle alttiit pinnat käsitellään joko Vintro Wax- vahalla tai Vintro Lacquer- lakalla.

Kalkkimaalin rakenne antaa poikkeuksellisen ulkonäön ja lukuisia viimeistelyvaihtoehtoja erilaisille pinnoille kuten puu, metalli, lasi, muovi ja kivi. Rakenne on hyvin peittävä ja paksu, jota voidaan myös tarvittaessa ohentaa.


Sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä.


Työvälineet pestään lämpimällä vedellä käytön jälkeen.


TEKNISET TIEDOT

Pakkaus: 0,125 L


Tyyppi: Mattamainen kalkkipinta


Kuivumisaika: 2 tuntia


Varastointi: Suojattava pakkaselta

Pidettävä lasten ulottumattomissa!


EU VOC -raja-arvo (cat A/a) 30g/l(2010)

Tämä tuote sisältää VOC max. 30 g/l.