VINTRO-KALKKIMAALINÄYTEPAKKAUS PEARL , DOVE, FRENCH NAVY, EXTREME LAKKA 30ML

41,90  19,90 /pkt

Varastossa, toimitusaika 3-10 päivää.

Vintro- kalkkimaalinäytepakkaus on helppo ja edullinen tapa tutustua kalkkimaaleihin.
Näytepakkaus sisältää 3kpl 30ml kalkkimaaleja väreissä Pearl, Dove ja French navy. Lisäksi paketissa on mukana Extreme lakka pintojen kulutusta kestävään viimeistelyyn. Mukana myös tukeva sekoitustikku maalin sekoittamiseen sekä erittäin laadukas kalkkimaalisivellin.
Käytä värejä sellaisinaan tai sekoita niistä keskenään ainutlaatuisia värejä mielesi mukaan. Paketti sisältää myös värikartan.

Monikäyttöinen ja ekologinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja kodin pintojen, kuten seinien ja kattojen, maalaamiseen soveltuva sisustusmaali. Sillä voi maalata myös lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.

Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia, niitä on turvallista käyttää myös lasten lelujen ja lastenhuoneen huonekalujen käsittelyyn. Kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro- kalkkimaali on vesiohenteinen ja nopeasti kuivuva.

Valmiita sävyjä on 45, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä.
Vintro Chalk Paint -maalissa kalkkipitoisuus on korkea, joten pinnasta tulee liitumaisen matta ja eläväpintainen. Kalkkimaali on hyvin peittävää ja paksua, sitä on helppo levittää. Siveltimen jäljet jäävät näkyviin maalaustekniikasta riippuen. Halutessasi pinta on helppo hioa kuivuttuaan tasaiseksi.

HUOM! POIKKEUKSELLISESTI VINTRO-KALKKIMAALINÄYTEPAKKAUS TOIMITETAAN OMANA TOIMITUKSENA. TUOTETTA EI VOI NOUTAA VARASTOLTAMME. JOS TILAAT SAMALLA KERTAA MUITA TUOTTEITA, NE TOIMITETAAN ERI AIKAAN (ilman lisäkuluja).

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Täyshimmeä

Riittoisuus

19,5m²/L

Pakkauskoot

30 ML

Ohenne

Vesi

Sävy

Pearl, Dove, French Navy sekä kirkas lakka

Työtapa

Siveltimellä tai telalla

Tuotemerkki

Vintro Kalkkimaali

VÄRIT:

PEARL

Pearl on suosittu valkoinen, jossa on ripaus harmaata. Se on saanut vaikutteita barokin ja myöhemmin rokokoon arkkitehtonisista sisätiloista ja veistoksista, missä valkoinen on ollut ensisijainen väri.


DOVE

Dove on viehättävän harmaa, joka löytyy 1700-luvun teemoista, kuvatessaan meren ja rannikoiden voimaa ja dramaattisuutta. Aikakauden taiteilijat, kuten Constable, lumoutuivat ihmisen suhteesta mereen, kun rannikkokaupunkien terveydelliset hyödyt kasvoivat.


FRENCH NAVY

French Navy on kaunis tumman sininen matta sävy, joka on peräisin Englannista 1100- ja 1200- lukujen välissä valmistetusta Opus Anglicanum- nimisestä hienosta kirjonnasta. Kierre oli värjätty morsinkolla, joka liittyy tunnetusti Boudiccan ja Iceni heimon sinisiin kasvoihin.


KÄYTTÖOHJEET KALKKIMAALI:

Vintro Chalk Paint on vesipohjainen, monikäyttöinen sisustusmaali huonekaluille, seinille ja lattioille. Se kiinnittyy lähes kaikille puhtaille, kiinteille pinnoille ilman esivalmisteluja. Maali on helppo levittää ja se voidaan jättää mattapintaiseksi. Kulutukselle alttiit pinnat käsitellään joko Vintro Wax- vahalla tai Vintro Lacquer- lakalla.

Kalkkimaalin rakenne antaa poikkeuksellisen ulkonäön ja lukuisia viimeistelyvaihtoehtoja erilaisille pinnoille kuten puu, metalli, lasi, muovi ja kivi. Rakenne on hyvin peittävä ja paksu, jota voidaan myös tarvittaessa ohentaa.


Sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä.


Työvälineet pestään lämpimällä vedellä käytön jälkeen.


Pakkaus: 30 ML


Tyyppi: Mattamainen kalkkipinta


Kuivumisaika: 2 tuntia


Varastointi: Suojattava pakkaselta

Pidettävä lasten ulottumattomissa!


EU VOC -raja-arvo (cat A/a) 30g/l(2010)

Tämä tuote sisältää VOC max. 30 g/l.


KÄYTTÖOHJEET LAKKA:

Pakkaus 30 ml

Riittoisuus n. 10 m2 / 500 ml

Kuivumisaika 2 tuntia / toinen käsittely 2 tuntia

Käyttövalmis 24 tuntia

Varastointi Suojattava pakkaselta

Lakka on pidettävä lasten ulottumattomissa


Tuote täyttää EU standardin 71-3 (turvallinen leluille ja huonekaluille)


EU VOC -raja-arvo 2004/42 IIA WB (A) 30

Tämä tuote sisältää VOC max. 5 g/l.VINTRO EXTEREME MATTALAKKA

Vintro Extreme mattalakka suojaa Vintro kalkkimaalia huonekaluissa, seinillä sekä lattioissa. Soveltuu myös käytettäväksi ulkona ja paikoissa joissa on kosteutta. Väritön.

Lakka on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Kuitenkin siten ettei ilmakuplia pääse muodostumaan.

Lakka levitetään tarkoitukseen sopivalla pensselillä Työvälineet pestään lämpimällä vedellä käytön jälkeen.