VINTRO SUPREME CAFE AU LAIT 2.5 L SEINÄMAALI

49,50  24,75 /kpl

Vain 22 (kpl) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ekologisella Vintro Supreme- sisustusmaalilla maalaat kaunista mattapintaa upeissa väreissä kodin sisustukseen

Monikäyttöinen Vintro Supreme on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali. Vintro Supreme- sisustusmaali ei kaipaa pintakäsittelyä.
Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia. Maalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro Supreme on vesiohenteinen ja nopeasti kuivuva maali.

Valmiita sävyjä on 56, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Täyshimmeä

Riittoisuus

15m²/L

Pakkauskoot

2,5 L

Ohenne

Vesi

Sävy

56 valmisväriä

VÄRI

Café au Lait: Inspiraatio tämän pehmeän vaaleanruskean värin luomiseksi tulee erilaisista ruskeista, joita käytettiin barokin aikaudella 1600- ja 1700-luvulla chiaroscuro-ilmiön (valohämyn) luomiseksi.


KÄYTTÖOHJE

Vintro Supreme maali on vesipohjainen, monikäyttöinen sisustusmaali seinille ja kattopinnoille. Se on saatavissa koko värikartan valmisväreissä, jotka muuttavat kodin ilmettä persoonalliseksi.


Ennen maalausta

Poistetaan maalattavalta pinnalta vanha irtonainen maali tai tapetti. Varmistetaan että pinta on puhdas, pölytön ja kuiva.

Maalattaessa uusia tasoitettuja pintoja, pohjustetaan alusta Vintro Supreme maalilla, joka on ohennettu 25 % vedellä. Ennen maalausta varmistetaan että pohjuste on kuivunut.

Kun käytetään enemmän kuin yksi purkki, varmistetaan että ne ovat samaa valmistuserää keskenään.


Maalausohje

Maali on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali tasaisesti käyttäen tarkoitukseen sopivaa, hyvälaatuista pensseliä tai maalaustelaa. Suosittelemme levitystä kahteen kertaan siten että maali ehtii kuivua ennen toista levityskertaa.


Työvälineet pestään lämpimällä vedellä käytön jälkeen


TEKNISET TIEDOT

Pakkaus: 2,5 L

Tyyppi: Matta pinta

Riittoisuus: 15 m2/L

Kuivumisaika: 1 tunti / toinen maalauskerta 4 tuntia

Varastointi: Suojattava pakkaselta

Pidettävä lasten ulottumattomissa!


EU VOC -raja-arvo 2004/42 IIA WB (A) 30

Tämä tuote sisältää VOC max. 5 g/l.