VISION SMOKE LUX 20X60 KAAKELI 1,56 M2/KRT

71,76  43,06 /krt

(27,60 /m2)

Vain 86 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

VISION- laattamallisto tarjoaa mattapintaisia satin-laattoja ja valoa heijastavia lux-laattoja, joita yhdistämällä seinäpintoihin voi rakentaa matan ja kiillon kontrastilla pelaavia kokonaisuuksia. Malliston värimaailma koostuu harmonisista pastellisävyistä: valkoinen, hiekka, vaaleanpunainen, hopeanharmaa ja savuinen ruskea. VISION-koristelaattojen persoonallisilla kuva-aiheilla kylpyhuoneen seiniin voi lisätä leikkisyyttä ja näyttävyyttä. Koristelaatoissa nähdään muun muassa ornamenttikuvioita, kukkia ja vesileiman kaltaisia etikettitekstejä.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Laatan mitat (cm)

20 x 60

Tuotemerkki

LaattaStudio

Laatan paksuus

9,0 mm

Muoto

Isot suorakaiteet (suuremmat kuin 15*30cm)

Vedenimukyky

Yli 10%

Käyttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.