uutuuslaattakuvasto uutuuslaattakuvasto

BOSTIK TAPETTILIIMA 15 L

46,50 /ast

Tilapäisesti loppu. Kysy tuotteen saatavuutta myymälöistä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

Bostik Tapettiliima / Wall Adhesive soveltuu paperi- ja akryylistruktuuritapettien liimaukseen. Alustan on oltava huokoinen, kuten kipsi, lastu- tai kui-tulevy, betoni tai kipsi tai tiivis, kuten maalattu alusta. Liima levitetään telalla, siveltimellä tai tapetointikoneella. Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.

Tuotetiedot

Väri

Valkoinen

Riittoisuus (menekki)

5-6 m2/l riippuen materiaalista ja levitysmenetelmästä.

KÄYTTÖALUE

Wall Adhesive soveltuu paperi- ja akryylistruktuuritapettien liimaukseen. Alustan on oltava huokoinen, kuten kipsi, lastu- tai kuitulevy, betoni tai kipsi tai tiivis, kuten maalattu alusta. Liima levitetään telalla, siveltimellä tai tapetointikoneella


TYÖOHJE

Esikäsittely: Kipsi-, lastu- ja kuitulevyt: Tasoita levysaumat ja ruuvinreiät ja esiliimaa käsitelty pinta. Betoni tai kipsi: Tasoita ja esiliimaa tasoitetut pinnat. Olemassa olevat paperitapetit: Irrota vanhat tapetit, ja puhdista nurkat. Reiät, saumat ja epätasaisuudet tasoitetaan ja esiliimataan.

Paperipohjainen vinyylitapetti: Irrota pintakerros. Tee muutoin sama kuin paperitapeteille. Maalattu alusta: Hio ja pese maalarinpesulla ja huuhtele tarvittaessa vedellä. Tasoita epätasaiset pinnat ja tee esiliimaus. Pohjamaalatut pinnat hiotaan. Esiliimaus: Sekoita 1 osaan vettä. Tapetointi: Levitä liima tasaisena kerroksena tapetin takapuolelle telalla, siveltimellä tai tapetointikoneella.

Älä päästä liimaa leviämään tapetin etupuolle

le. Taita tapetti kasaan, ja anna sen vetäytyä muutaman minuutin ajan. Liimaa enintään 10 – 15 vuotaa kerrallaan. Paina tapetti kiinni sopivalla työkalulla. Noudata valmistajan ohjeita.


TYÖSUOJELU

Tuotteen sisältö ei ole voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti luokiteltu terveydelle vaaralliseksi tai palovaaralliseksi. Lisätietoja saat käyttöturvallisuustiedotteesta.