WEEKEND VISON 30X60R PORCELLANATO 1,26M2/KRT

54,18 /krt

(43,00 /m2)

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

WEEKEND-malliston industrial-henkiset lattia-laatat jäljittelevät tyylillä
kulunutta sementtipintaa.
Luonnonläheisiä laatoilla saa rauhallisen lattiapinnan valintansa mukaan joko kylmissä kuin lämpimissäkin sävyissä.
Eleettömille lattialaatoille täydellinen pari on malliston modernit seinälaatat- niiden pinnan särmikäs kolmiulotteisuus luo valon ja varjon jatkuvaa vuoropuhelua. Yhdessä malliston hillittyjen lattialaattojen
kanssa ne muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIa lasitettu porcellanato

Laatan mitat (cm)

30 x 60

Laatan paksuus

8,7 mm

Muoto

Isot neliöt (suuremmat kuin 20*20cm)

Värivaihtelu (V)

V3 Kohtalainen värivaihtelu

Rektifioitu

Kyllä

Vedenimukyky

Enintään 0,5%

Käyttökohteet

PEI V/H Kovan kulutuksen tilat.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Asennuksen ja saumauksen jälkeen laatan pinnalle jää kiinnitys- ja saumausainejäämiä, jotka sitovat likaa ja ovat siivousta vaikeuttava tekijä. Tämän vuoksi käyttöönottosiivous laimennetulla happo-pohjaisella puhdistusaineella on ensiarvoisen tärkeää ja tulee tehdä ennen tilan käyttöönottoa.


Laatoitettu pinta ja erityisesti sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Happopohjainen puhdistusaine levitetään kastellulle laatoitukselle ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pinta harjataan perusteellisesti. Puhdistusaine poistetaan huolellisesti (mekaanisesti tai käsin) ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Riittämättömästä puhdistuksesta voi jäädä tahmea ja likaa keräävä pinta. Tarvittaessa pesu toistetaan väkevämmällä liuoksella.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Porcellanato-laatat ovat erittäin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Puhdistusaineen liiallinen käyttö voi aiheuttaa tahmean ja likaa keräävän pinnan.


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus. Rasva- ja öljyjäämät poistetaan käyttämällä alkalista puhdistusainetta.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.