WOODPLACE CARAMEL R497 20X120 PORCELLANATO 0,72 M2/KRT

67,10 /krt

(69,90 /m2)

Vain 80 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Tästä tuotteesta voi myös tilata näytteen kotiin.

Puun käyttö sisustuksessa kuuluu suomalaiseen kotiin. Uutuus mallisto Woodplase tuo ajan kuluttaman puupinnan taitavasti nykyaikaiseen sisustukseen. Runsaan värivaihtelun ja luonnollisten värisävyjen ansiosta Woodplace sopii erinomaisesti yhteen muiden luonnonmateriaalien kanssa. (1)

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIa lasitettu porcellanato

Laatan mitat (cm)

20 x 120

Tuotemerkki

Ragno

Laatan paksuus

9,5 mm

Muoto

Isot suorakaiteet (suuremmat kuin 15*30cm)

Värivaihtelu (V)

V3 Kohtalainen värivaihtelu

Vedenimukyky

Enintään 0,5%

Käyttökohteet

H

Kovan kulutuksen tilat


Asennusohje

Laatan limitys max ¼ laatan pituudesta


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Asennuksen ja saumauksen jälkeen laatan pinnalle jää kiinnitys- ja saumausainejäämiä, jotka sitovat likaa ja ovat siivousta vaikeuttava tekijä. Tämän vuoksi käyttöönottosiivous laimennetulla happo-pohjaisella puhdistusaineella on ensiarvoisen tärkeää ja tulee tehdä ennen tilan käyttöönottoa.


Laatoitettu pinta ja erityisesti sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Happopohjainen puhdistusaine levitetään kastellulle laatoitukselle ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pinta harjataan perusteellisesti. Puhdistusaine poistetaan huolellisesti (mekaanisesti tai käsin) ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Riittämättömästä puhdistuksesta voi jäädä tahmea ja likaa keräävä pinta. Tarvittaessa pesu toistetaan väkevämmällä liuoksella.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Porcellanato-laatat ovat erittäin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Puhdistusaineen liiallinen käyttö voi aiheuttaa tahmean ja likaa keräävän pinnan.


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus. Rasva- ja öljyjäämät poistetaan käyttämällä alkalista puhdistusainetta.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.


Tilaa verkkokaupasta 100 €:lla, toimitus 0 €! Osta nyt