Baroom

Baroom-kylpyhuonekalusteet täyttävät vaativankin sisustajan toiveet: laaja valikoima, erinomainen hinta-laatusuhde ja vastuullinen tuotanto. Baroom on luotu kestämään paitsi käyttöä, myös erilaisia elämäntilanteita, makumieltymyksiä ja budjetteja. Sisusta itsesi näköinen kylpyhuone!

Baroom on Värisilmän oma kylpyhuone- ja kodinhoitohuonebrändi, jonka kalusteet valmistetaan pitkän kokemuksen ja korkeiden laatuvaatimusten saattelemina Saksassa.

Baroom kestää paitsi käyttöä myös muuttuvia elämäntilanteita, erilaisia makumieltymyksiä ja budjetteja. Baroom-kalusteiden hinta-laatusuhde onkin erinomainen, joten laadukas kylpyhuone ja kodinhoitohuone ovat kaikkien ulottuvilla. Baroom-kylpyhuoneet on tehty kestämään elämää!

Uskomme, että kylpyhuone on nimensä mukaisesti huone, ja sen voi jokainen sisustaa oman mielensä mukaan – sama pätee myös kodinhoitohuoneeseen. Kannustamme tähän tarjoamalla poikkeuksellisen monipuolisen kattauksen värejä ja vaihtoehtoja, joista voit räätälöidä juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden, myös esimerkiksi eteiseen tai makuuhuoneeseen. Suunnitteluapua saat Värisilmän ammattitaitoisilta Tunnetila-suunnittelijoilta.

Baroom-kalusteet löydät vain Värisilmästä.

Lataa Baroom-esite (pdf)

Kattava Baroom-kylpyhuonemallisto

  • Kestävää laatua: Valmistettu kokonaan Saksassa kansainvälisten laatu-, ympäristö- ja energiavaatimusten mukaisesti.
  • Erinomainen hinta-laatusuhde: Suunniteltu moneen budjettiin sopivaksi.
  • Sisusta oman mielen mukaan: Laaja valikoima, johon kuuluu yli 70 ovimallia, useita runkovärejä ja lisäksi runsaasti tasoja, vetimiä, peilejä ja peilikaappeja, altaita ja monenlaisia säilytysratkaisuja.
  • Apuna ammattilainen: Tilat suunnitellaan yhdessä Värisilmän Baroom-myyjän kanssa.
  • Baroom-kalusteet ovat myynnissä vain Värisilmässä.

Iso vai pieni kylpyhuone? Baroom-kalusteiden avulla löydät sopivat ratkaisut kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin.

 

Vetolaatikot vai allaskaappi kylpyhuoneeseen? Baroom-allaskalusteen voit räätälöidä juuri sinun makuusi sopivaksi.

Baroom-kylpyhuone – ihana omannäköinen aamu

Oletko koskaan miettinyt kuinka iso siivu elämästä vierähtää kylpyhuoneessa? Se on osoitteena aamulla ensimmäisenä, piipahdus tai pidempi illan päätteeksi – myös visiitti tai pari siinä välissä.

Mikä parasta: oletpa sitten aamuvirkku tai yökukkuja, kylpyhuoneessa ei tarvitse esittää mitään. Sulje ovi ja nauti omasta tilasta. Baroomin valikoimalla saat siitä omannäköisen. Räätälöi itsellesi kylpyhuone, jonka takia kannattaa herätä.

Baroom-kylpyhuoneen ja -kodinhoitohuoneen kaappeihin on saatavana useita eri runkovärejä ilman lisähintaa.

Baroom-kodinhoitohuone – toimivan arjen kulmakivi

Silitys olohuoneessa, koiran kuratassujen tai nyrkkipyykin pesu kylpyhuoneessa ja lakanoiden säilytys kauluspaitojen kanssa samassa kaapissa, kuulostaako tutulta? Tee elämästä yksinkertaisempaa toimivan kodinhoitohuoneen avulla. Hyvin suunniteltu tila hoitaa haasteen kuin haasteen.

Baroom-kodinhoitohuone on arjen kohtaamispaikka. Pyykkäys, säilytys tai vaikka perheen pienimpien vaipanvaihto sujuu tarkoitukseen suunnitellussa tilassa mutkattomasti.

Baroom-kodinhoitohuoneen kaappeja voi hyödyntää myös esimerkiksi eteisessä ja maakuuhuoneessa.

Baroomin laatulupaus

Koska maailma ei kaipaa enää yhtään kertakäyttötuotetta, olemme suunnitelleet Baroom-kalusteet kestämään ihan oikeaa elämää.

Elämänkestävä laatu syntyy tarkasti valituista materiaaleista ja erinomaisesta työnlaadusta – aina pienimpiin yksityiskohtiin asti. Baroom-kalusteet on kehitetty ja valmistettu korkeimpien laatukriteereiden mukaisesti Saksassa. Jämptisti. Mistään tinkimättä.

Laatu ei jää pelkän puheen tasolle. Tutkimme kaikki materiaalit laajoissa laboratoriotesteissä, eikä yksikään tuote livahda tuotannon puolelle ilman, että se on testattu kestämään vähintään 15 vuotta normaalia käyttöä. Jokainen Baroom-kylpy- ja kodinhoitohuone täyttää tiukat kansainväliset laatu-, ympäristö- ja energiavaatimukset.

Kuinka paljon Baroom-kylpyhuonekalusteet maksavat?

Baroom-kylpyhuonemallisto tuo laadukkaat, värikkäät ja vastuullisesti kestävät kalusteet kaikkien ulottuville. Kokonaisuudet suunnitellaan yhdessä Baroom-myyjän kanssa 3D-ohjelmalla, joka kertoo aina kunkin yhdistelmän tarkan hinnan.

60 cm leveä ja 100 cm leveä Baroom-allaskaluste.

Tervetuloa tutustumaan mallistoon Baroom-myymälöissämme!

Ensimmäiset 16 Baroom-myymälää ovat: Värisilmä Imatra, Vammalan Väriaitta, Värisilmä Lappeenranta, Värisilmä Parikkala, Värisilmä Savonlinna, Värisilmä Hamina, Värisilmä Haukipudas, Kuopion Uuni ja Kaakeli, Värisilmä Rovaniemi, Värisilmä Loviisa, Värisilmä Oulu, Värisilmä Tampere,  Värisilmä Kouvola, Värisilmä Tammisto

Lataa Baroom-esite (pdf)