Tikkurila

Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

Maalit ja palvelut kuluttajille sekä ammattilaisille

Tikkurila on pohjoiseurooppalainen maalialan toimija, joka tunnetaan vahvoista brändeistään, laadukkaista tuotteistaan ja asiantuntevista palveluistaan. Niiden avulla Tikkurila varmistaa markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen.

Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppa- ja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa sisä- ja ulkomaaleja, lakkoja ja efektituotteita sisätiloihin, puu-, kiviaines- ja metallipintojen maaleja ulkotiloihin sekä erilaisia maalaamiseen liittyviä palveluja.

Tikkurila valmistaa maaleja ja pinnoitteita myös metalli- ja puuteollisuuden tarpeisiin. Tikkurilan tuotteiden ja palvelujen loppukäyttäjiä ovat kuluttajat sekä ammattilaiset. Tikkurilan maalit ja muut tuotteet ovat saatavilla kaiken kaikkiaan noin 40 maassa.

Värikartta, johon voit luottaa | Tikkurilan sävylupaus

Tikkurilan värimallissa ja seinämaalissa on täsmälleen sama sävy. Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

tikkurila_print_hand_tiffany_final