Ulkomaalaus mielessä?
Nyt maalataan talo,
mökki, aita, vaja…

Ulkomaalaus mielessä?
Nyt maalataan talo,
mökki, aita, vaja…

Värisilmässä on maaliasiantuntija aina paikalla. Hän valitsee sinulle oikeat tuotteet, antaa neuvot ja löytää halutessasi myös tekijät. Maalaa paikat kesäkuntoon!

Maalitohtori ratkaisee pulmakysymyksissä

Tiedätkö, missä kunnossa ulkoverhous on tai millä maalityypillä talosi on aikaisemmin maalattu? Värisilmän Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja antaa suosituksen, millaisia maaleja ja pohjatöitä juuri sinun talosi kaipaa. Maalitohtori tekee halutessasi myös kotikäynnin. Maalitohtorin palvelua saat vain Värisilmästä.

Maalitohtori – apua ulkomaalaukseen

Kysy Sävylä-värisuunnittelupalvelua

Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelun avulla teet oikeat värivälinnat, joista voit olla ylpeä pitkään. Talon värisävyn valinta on iso ja pitkäikäinen päätös. Myös tuotteen pitää olla oikea. Samalla pitäisi valita, millä sävyllä maalataan esim. sokkeli, räystäslaudat, ikkunanpuitteet, aita ja autotalli. Entäpä terassin värikäsittely?

Sävylä-värisuunnittelupalvelu

Osta ja säästä huhtikuussa

Tiesitkö, että puutalon ulkomaalauksessa maalien osuus on keskimäärin vain 500 euroa. Eikä välttämättä sitäkään, kun varaudut urakkaan hyvissä ajoin. Osta maalit huhtikuussa.

Katso kampanja

Näin valmistaudut ulkomaalaukseen

Miten talon ulkoverhouksen maalaus tehdään oikeaoppisesti? Jokainen maalausprojekti on omanlaisensa, mutta noudattamalla ohjeita ja suunnittelemalla projektisi huolella, onnistut varmasti. Yleisimpiin työvaiheisiin, materiaaleihin, maalimenekkiin ja työssä käytettäviin välineisiin kannattaa tutustua huolella ennen urakkaan ryhtymistä.

Lue ulkomaalausvinkit!

Terassin jai pihakalusteiden käsittely sujuu esimerkiksi sävytettävällä puuöljyllä, katso video: