Ulkomaalaus mielessä?

Ulkomaalaus mielessä?

Nyt kannattaa hakea talomaalit, puunsuojat, kuullotteet ja maaliasiantuntijan vinkit Värisilmästä, kun ulkomaalikausi on parhaimmillaan.

Maalaa paikat kesäkuntoon!

Uutta maalia talon kylkeen, hirsimökin pinnan ehostus, aitaan uutta väriä sekä terassi ja laituri kesäkuntoon. Värisilmässä on aina paikalla maaliasiantuntija, joka löytää sinulle juuri kohteeseesi sopivan tuotteen.

Samalla kun mietit, mikä tuote sopii juuri sinun tarpeisiisi, osallistu arvontaan ja voita 200 € Stadium-lahjakortti. Hanki lahjakortilla uudet urheiluvaatteet tai
-välineet, jotka inspiroivat liikkumaan ja auttavat pysymään kesäkunnossa myös maalauskausien välillä. Lahjakortin arvonta 1.6.-31.7.2018.

Tutustu maaleihin ja osallistu kisaan!


Apua maalin valintaan Maalitohtorilta

Maalausprojektisi etenee ja lopputulos on onnistunut, kun voit olla varma, että on käytössäsi oikeat tuotteet ja pätevät ohjeet. Värisilmässä on maaliasiantuntija aina paikalla. Maalitohtori osaa kertoa millaisia pohjatöitä ja pintakäsittelyä juuri sinun projektisi kaipaa.

Maalitohtori auttaa ulkomaalauksessa

Kysy Sävylä-värisuunnittelupalvelua

Moni asia maalauksessa on väristä kiinni. Voi olla vaikea kuvitella, miltä jokin väri näyttää isolla pinnalla ja eri vuodenaikoina. Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelu auttaa sinua värien valinnassa värikarttojen ja muiden työkalujen avulla.

Apua värien valintaan

Asiantuntijan vinkit ulkomaalaukseen

Oletko maalaamassa kohdetta ensi kertaa vai suunnitteletko aiemmin maalatun pinnan huoltomaalausta? Jokainen maalausprojekti on yksilöllinen, mutta oli kohde mikä hyvänsä, näillä maaliasiantuntijan vinkeillä pääset hyvin alkuun.

Lue ulkomaalausvinkit!