Maalausprojekti mielessä?

Maalausprojekti mielessä?

Hae ulko- ja sisämaalit, puunsuojat, kuullotteet sekä maaliasiantuntijan vinkit Värisilmästä.

Apua maalin valintaan maaliasiantuntijalta

Moni asia maalauksessa on väristä kiinni. Voi olla vaikea kuvitella, miltä jokin väri näyttää isolla pinnalla ja eri vuodenaikoina. Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelu auttaa sinua värien valinnassa värikarttojen ja muiden työkalujen avulla.

Maalausprojektisi etenee ja lopputulos on onnistunut, kun voit olla varma, että käytössäsi on oikeat tuotteet ja pätevät ohjeet. Maalitohtori osaa kertoa millaisia pohjatöitä ja pintakäsittelyä juuri sinun projektisi kaipaa.

Värisilmässä on maaliasiantuntija aina paikalla. Tutustu palveluun ja varaa aika.

Maaliasiantuntija avuksesi

Vinkit ja ohjeet maalaamiseen kotona

Oletko maalaamassa kohdetta ensi kertaa vai suunnitteletko aiemmin maalatun pinnan huoltomaalausta? Jokainen maalausprojekti on yksilöllinen, mutta oli kohde mikä hyvänsä, näillä vinkeillä pääset hyvin alkuun.

Lue ulkomaalausvinkit!

Sisämaalauksessa etenemissuunta on ylhäältä alaspäin – ensin katto, sitten seinät, ja reunojen rajaukset on hyvä tehdä siveltimellä tai rajaajalla. Tutustu sisämaalausohjeisiin, sekä löydä upeat värisävyt kotiisi Värisilmän kiehtovista Unelmien Värit -teemoista, lähde seikkailulle ja toteuta omat unelmasi!
Lue sisämaalausohjeet!

 

Valitse oikeat tuotteet

Uutta maalia talon kylkeen ja sisäseiniin. Pitäisikö myös hirsimökin pinta ehostaa, maalata aitaan uutta väriä sekä kunnostaa puutarhakalusteet ja laituri. Värisilmässä on aina paikalla maaliasiantuntija, joka löytää sinulle juuri kohteeseesi sopivan tuotteen. Tervetuloa maalikaupoille lähimpään Värisilmä-liikkeeseen!