Ulkorappauksen värillä on väliä – yli 500 sävyn mahdollisuudet

Ulkorappauksen värillä on väliä – yli 500 sävyn mahdollisuudet

Ceresit Ceretherm ETICS -tuotesarjaan kuuluu markkinoiden laajin valikoima keskenään yhteensopivia laasteja, maaleja ja pohjusteita. Niillä voit toteuttaa ulkoseiniin erittäin kestävän rappauksen. Lue, miksi Ceresit ETICS on oikea valinta.

Eniten värisävyjä

Ceresit Colours of Nature -värivalikoima tarjoaa arkkitehdeille, rakennuttajille ja asukkaille todellista valinnanvapautta julkisivun värin valintaan.

Sävyjä on peräti 511. Ne on jaettu sävyasteikolle vaaleimmasta tummimpaan. Luonnosta löytyvät värit on jaettu neljään teemaan: Water, Sand, Earth ja Forest. Näin julkisivun viimeistely on mahdollista täsmälleen toivotulla sävyllä.

Värisilmä-ketjulla on Suomessa käytössä oma sävytysjärjestelmä, joten laastien ja maalien sävytykset voidaan tehdä yksilöllisesti tilaustyönä.

Ceresit Värikartta Colors Libraries CON 2017

Katso värikartta

 

Huippuluokan värinpitävyys

Värien sävypitävyys on huippuluokkaa, sillä Ceresit ETICS-julkisivuratkaisuissa käytetään vain huippuluokan väripigmenttejä. Sarjan tuotteilla onkin jopa viiden vuoden täydellinen sävypitävyys.

Pysyy pitkään hyvännäköisenä

Tuotesarjassa on myös erilaisia eristysratkaisuja, jotka suojaavat rakennusta vaikeilta sääolosuhteilta, iskuilta ja kosteudelta.

Tuotesarjan laasteihin ja maaleihin on lisätty ympäristöystävällisiä BioProtect-torjunta-ainetta sisältäviä mikrokapseleita. Aktiivisten tehoaineiden vapautuminen tapahtuu hallitusti ja asteittain. Näin pintakäsittely antaa julkisivulle pitkäaikaista suojaa saastumista sekä levien ja sienten kasvua vastaan. Tämä pitää julkisivun hyvännäköisenä pidempään.

Ceresit Ceretherm ETICS -sarjan julkisivu- ja eristysrappausjärjestelmät antavat kivitalojen ulkoseinille optimaalisen eristyksen ja kestävän, kauniin ulkonäön.

Rappaukseen kivi-, puu- tai metallipinta

Ceresit Visage -laasteilla ja -maaleilla rappauksen saa näyttämään kivi-, puu- tai metallipinnalta. Visage-tuotteet ovat kevyitä, joten niillä ei ole vaikutusta talon rakenteisiin.

Rappaus, joka kestää ääriolosuhteet

Kaikki Ceresit Ceretherm ETICS -sarjan rappausjärjestelmät antavat julkisivulle erinomaisen eristyskyvyn ja kestävyyden, mutta sarjan tuotteilla on erilaisia valintaan vaikuttavia lisäominaisuuksia.

Esimerkiksi:

  • Express-silikonilaastilla ulkorappaus onnistuu nopeasti, jopa viisi päivää nopeammin kuin tavallisesti.
  • Impactum-laasti antaa pinnoille poikkeuksellisen hyvän iskunkestävyyden, yli 100 joulen iskuja. Hiili-, lasi- ja polyakryyliamidikuiduilla vahvistettu Impactum-laasti on äärimmäisen joustavaa, ja se kestää erittäin hyvin mekaanista kulutusta, lämpötilan ja sään äkillisiä muutoksia sekä UV-säteilyä.
  • Premium Woolissa yhdistyy hengittävyys, äänieristys, lujuus ja iskunkestävyys.

Ohjeita asennukseen

  • Ceresit Ceretherm ETICS -rappauksen voi asentaa kohteeseen, kun lämpötila on yli +5 – +25 astetta. Pakkasta ei saa olla vuorokauteen asennuksen jälkeen.
  • Alustan kunto tulee selvittää ennen julkisivurappauksen aloittamista. Asennuksen jälki varmistetaan kouluttamalla asentajat Ceresit-tuotteiden käyttöön.
  • Tuotteita suositellaan omakotitaloihin ja enintään 11-kerroksisiin eli 25 metriä korkeisiin kerrostaloihin tai julkisiin rakennuksiin.

Ceresit Ceretherm ETICS –tuotesarja on Henkelin tuotesarja. Saksalainen Henkel on maailman johtava yksityisille kuluttajille, ammattikäyttöön ja teollisuuteen tarkoitettujen kiinnitysaineiden ja pinnoitteiden valmistaja.

visage

eticsredwood-houses

etics-ceresit_2

etics-ceresit_3