Kesäkuun Unelmien Väri Kesäsade raikastaa ja rauhoittaa

Kesäkuun Unelmien Väri Kesäsade raikastaa ja rauhoittaa

Raikastava Kesäsade saa aikaan monenlaisia ihmeitä; se sekä virkistää että rauhoittaa. Kuten kesäisen sateen vaikutukset luonnossa, myös kuukauden Unelmien Väri – Kesäsade – on hämmästyttävän monipuolinen.


Se hetki kesämökillä, kun sade ropisee ikkunaan, on arvokas. On vihdoin aikaa istahtaa hetkeksi, ottaa kirja käteen ja rentoutua.

Voi hemmotella itseään vaikkapa lämpimällä jalkakylvyllä, joka on valmistettu pihan yrteistä. Sade raikastaa ja huuhtelee pölyt pois. Kun sade on ohi, pisarat kimmeltävät auringossa ja saavat aikaan valon leikkiä. Mieli on kevyt ja virkistynyt.

Kesäsade-väri sopii romanttisen kesäkodin tunnelmaan. Kesäsateen sininen sointuu lautalattioihin, pellavaverhoihin ja luonnonmateriaaleihin. Väri rauhoittaa ja pehmentää tilaa. Kesäsateen puhdas väri korostaa kesäisiä värejä.

Värikäs kukkakimppu pöydällä tai herkullisen punaiset mansikat tarjoiluastiassa pääsevät oikeuksiinsa Kesäsateen kanssa. Kesäsateen väri nostaa esiin mainiosti myös skandinaavisen muotoilun kuten Jieldén ja Normann Copenhagenin helmiä.

Mutta Kesäsade on muutakin kuin maalaisromantiikkaa. Kun Kesäsateen yhdistää betonilattiaan ja messinkisiin yksityiskohtiin, väri muuttuu ryhdikkääksi ja trendikkääksi pastelliksi.

Värisilmä Vantaan Tammiston Tunnetila-sisustussuunnittelija Salla Savolainen rohkaisee hyödyntämään Kesäsateen rauhallista fiilistä rohkeasti.

 

Kesäsade virkistää myös rouheaa rosoisuutta

Kesäsateen ja ABK Ceramichen uutuuslaattasarja Ghostin yhdistelmä saa aikaan mielenkiintoisen kontrastin.

ABK Ceramichen uutuuslaattasarja Ghost.

ABK Ceramichen uutuuslaattasarja Ghost.

Keittiössä tai kylpyhuoneessa raikastava Kesäsade toimii vaikkapa Artisan Aqua -laatan kanssa. Kesäsateen utuisuutta voi yhdistellä myös rohkeasti yksityiskohtiin, jotka on käsitelty Vintro aurora -kalkkimaalilla. Hennot pinnat yhdistyvät pehmeän rauhoittavaan värileikkiin.

Kun sisustaminen herättää kysymyksiä

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan.

Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!
Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun