Löydä tunteen ja tilan yhteys Unelmien väreillä

Löydä tunteen ja tilan yhteys Unelmien väreillä

Unelmien värit on Värisilmän oma 147 sävyä kattava sisämaalien värikartta, joka koostuu suomalaisten suosikkisävyistä.

Vuonna 2019 lanseeratusta värikartasta löytyy niin ajattomia kestosuosikkeja kuin tämän päivän trendisävyjäkin. Unelmien värit on jaettu kymmeneen erilaiseen värimaailmaan. Unelmien väreistä on sävytettävissä 60 kaunista sävyä myös ulkomaaleihin.

Tilaa kotiin sävymallit

Tietokoneen näytöltä on vaikea arvioida värisävyjä ja niiden eroja. Erityisesti maalien vertailussa tuotenäytteet ovat ehdottoman tärkeitä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieluisimmalta tuntuvaa sävyä, niin voit verrata niitä toisiinsa. Maalien sävymallit ovat A4-kokoisia ja maalattuja, joten ne vastaavat todellista sävyä. Huomaa, että lopulliseen lopputulokseen kuitenkin vaikuttaa valittu maali, maalikerroksen paksuus sekä valitun maalin kiiltoaste.

Värisävyn kokemiseen vaikuttavat mm. valaistus sekä materiaalin pinta ja kiiltoaste. Nämä näytöllä esitettävät Unelmien värit on saatu aikaan sähköisesti, joten ne eivät korvaa aitoja värimalleja. Lopullinen värivalinta kannattaa tehdä noutamalla myymälästä Unelmien väreihin sävytetty näytepurkki ja testaamalla sävyä oikeassa ympäristössä.

Mikäli haluat apua sävyn valinnassa, Värisilmän maaliasiantuntija auttaa. Soita myymälään tai varaa maksuton aika verkon kautta. Palvelemme myös etäyhteyksin. Lisäksi voit aina tilata näytepalvelustamme A4-kokoisen paperisen sävylastun tai tulla tutustumaan myymäläämme puisiin mallikapuloihin.