Uudet Ceresit Aquastatic -epoksit mullistavat laattojen saumauksen

Uudet Ceresit Aquastatic -epoksit mullistavat laattojen saumauksen

Ceresitin uudet, ominaisuuksiltaan monipuoliset epoksit ovat helppoja työstää ja puhdistaa – sekä kauniita katsella. Saumausaineita on saatavana 14 eri sävyä.

Hyvästi hankalat epoksisaumaukset! Uusien Ceresit CE 40 Aquastatic -saumausaineiden notkea koostumus muistuttaa tavallisia saumauslaasteja ja niiden työstöominaisuudet ovat yhtä hyvät. Tuotteiden helppokäyttöisyys mahdollistaa niiden käytön myös kodeissa, eikä pelkästään siellä missä niitä on välttämätöntä käyttää. ”Nämä tuotteet tulevat mullistamaan epoksisaumauksen”, toteaa Värisilmän valikoimapäällikkö Kyösti Raidén.

Ceresit CE 40 -saumausaine muodostaa pehmeän massan, jota on helppo käsitellä ja levittää pinnoille. Käyttö on myös nopeaa, sillä epoksi vaatii vain yhden sekoituskerran. Saumausaineen voi pestä vedellä niin kuin saumauslaastinkin.

Helppo pitää siistinä, hyvä värinpitävyys

Ceresit Aquastatic -epoksisauma on lähes yhtä tiivis kuin laatan pinta, eli lika ja epäpuhtaudet eivät imeydy niin kuin saumauslaastiin. Silica Activeteknologian ansiosta saumat pysyvät pitkään puhtaina.

”Laattapinnat pysyvät kauttaaltaan kauniina, kun saumaus tehdään likaa hylkivällä epoksilla, Esimerkiksi saniteettitiloissa hajuhaitatkin vähenevät, kun epäpuhtaudet eivät enää imeydy saumalaastiin”, Raidén huomauttaa.

Saumausaineita saa yhteensä 14 eri sävyisenä ja niiden värinpitävyys on erinomainen: ne eivät eivätkä muuta väriään. Vesitiiveyden ja kemikaalinkestävyyden ansiosta saumausaineet soveltuvat myös haastaviin kohteisiin, kuten uimahalleihin ja suurtalouskeittiöihin.

Ulkotiloihin, kuten terassin laatoitukseen kannattaa valita UV-suojattu saumausaine.

Värisilmän valikoimissa on kolme Ceresit Epoksi -tuotetta.

Monikäyttöinen Ceresit CE 79 Epoksi, 5 kg

Kaksikomponenttinen epoksi keraamisten laattojen saumaukseen ja kiinnitykseen. Sauman leveys voi olla välillä 1–15 mm, joten sopii hyvin monen tyyppisiin kohteisiin sekä kodeissa että julkisissa tiloissa, sisällä ja ulkona. Kuusi värivaihtoehtoa, joista varastoväreinä sävyt 701, 710 ja 716.

UV-suojattu Ceresit CE 89 Epoksi, 2,5 kg

Kaksikomponenttinen, UV-suojattu epoksi keraamisten laattojen saumaukseen ja kiinnitykseen. Sauman leveys voi olla välillä 1–15 mm, joten sopii hyvin monen tyyppisiin kohteisiin sekä kodeissa että julkisissa tiloissa, sisällä ja ulkona. Kahdeksan värivaihtoehtoa, joista varastoväreinä sävyt 801, 809 ja 817.

Puhdistukseen Ceresit CE 51 Epoksi Clean, 1 l

Ceresitin epoksit pestään laattojen asennuksen yhteydessä vedellä. Mikäli laatan pintaan jää kuivuneita jäämiä saumausaineesta, ne voi pestä pois CE 51 Epoksi Clean -puhdistusaineella. Sillä pystyy pesemään myös laatan pinnoille kuivuneet Ceresit CE 40 -saumausainejäämät.