Uudista seinät helposti tyylisi mukaan

Uudista seinät helposti tyylisi mukaan

Valitse kauniit ja kestävät pintamateriaalit laajasta valikoimastamme yhdessä sisustuksen ammattilaistemme kanssa. Tällä hetkellä suosittelemme, että käytät palvelujamme etäyhteyksien kautta.

Maalaa tai tuo uusi tyyli kotiisi tapeteilla. Värisilmä on paikkakuntasi tapettitalo, jonka valikoimasta löydät varmasti mieleisesi kuosit. Halutessasi saat maksutta apua sisustusneuvojaltamme. Jos tartut mieluummin telaan, meiltä saat vinkit niin maalityypin kuin sävynkin valintaan.

Mahtava tapettivalikoima, satoja vaihtoehtoja valkoiselle

Millaisen tunnelman haluat huoneeseen? Voimakas, värikylläinen, graafinen, neutraali – Värisilmän upeasta tapettivalikoimasta löytyy lukemattomia kuvio- ja värivaihtoehtoja. Ja mallisto kasvaa koko ajan.
Tutustu tapettivalikoimaan

Seville-tapeteilla luot virkistävän värikylläisen tunnelman kotiin. Tutustu mallistoon!

Tapetoinnin vaikeus on myytti!

Nyt voit unohtaa myytit tapetoinnin vaikeudesta. Nykyaikaisilla tapeteilla ja oikeilla välineillä homma onnistuu. Katso videolta aloittelevan tapetoijan taidonnäyte.

Kun alat tapetoimaan, voit katsoa vielä tarkemmat tapetointiohjeet täältä.

Miltä tapetti mahtaa näyttää omalla seinällä?

Näytepalvelustamme voit tilata päätöksesi tueksi myös mallipalat. Vertaile kuoseja ja sävyjä. Näet, miten tapetti oikeasti istuu kotiisi. Palvelusta voit tilata kaikkien eri sisustuspintamateriaalien mallipaloja. Mallipaloja voi tilata kerralla jopa 25 kappaletta. Näytepalat maksavat 1,50-1,90 €/kpl.

Maksutonta sisustusneuvontaa

Kaipaatko vahvistusta valinnoillesi tai apua ideointiin? Ota näytteiden saamisen jälkeen yhteys Värisilmän Tunnetila-suunnittelijaan tai väri- ja maaliasiantuntijaan. Autamme viimeistelemään suunnitelmasi ja valitsemaan tuotteet ja muut tarvikkeet.

Varaa ilmainen tapaamisaika sisustusneuvojalle verkosta haluamaasi myymälään. Saman varauskalenterin kautta voit varata maksuttoman ajan myös maaliasiantuntijalle, kun haluat vinkkejä maalityypin tai oikean värisävyn valintaan. Palvelun saat myös etänä, kysy lisää myymälästä.
Varaa aika verkosta

 

Löydä omat Unelmien värisi

Tietokoneen näytöltä on vaikea arvioida värisävyjä ja niiden eroja. Erityisesti maalien vertailussa tuotenäytteet ovat ehdottoman tärkeitä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieluisimmalta tuntuvaa sävyä, niin voit verrata niitä toisiinsa. Maalien sävymallit ovat maalattuja ja vastaavat siten todellista sävyä. Tutustu väreihin ja tilaa näytepalvelustamme värimallit kotiin.

Tutustu Unelmien Väreihin

Ympäristöystävällinen Greenline -maali

Maalin valinnalla on suuri merkitys niin kotisi sisäilman laadun kuin ympäristövaikutustenkin kannalta. Coloria Greenline on kotimainen, vesiohenteinen, hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali. Se ei vapauta huoneilmaan VOC-kaasuja, formaldehydiä tai ammoniakkia. Greenline-maalit ovat sävytettävissä mm. kaikkiin Unelmien värit -sisämaalikartan sävyihin. Värisilmän maaliasiantuntija kertoo mielellään lisää Greenline-maalien eduista.

Vintro Supreme -maalilla maalaat upean mattapinnan

Vintro Supreme on mattapintainen, sisustusmaali erityisesti seiniin ja kattoihin. Riittoisa koostumus, 2,5 litran astia riittää lähes 40 neliömetrin maalaamiseen. Vintron maalit ovat lähes hajuttomia, vesiohenteisia ja sisältävät vain vähän VOC-yhdisteitä.

Tutustu ekompaan remonttiin