Uudista seinät helposti tyylisi mukaan

Uudista seinät helposti tyylisi mukaan

Valitse kauniit ja kestävät pintamateriaalit laajasta valikoimastamme yhdessä sisustuksen ammattilaistemme kanssa.

Joko tutustuit uuteen näytepalveluumme?


Maalaa tai tuo uusi tyyli kotiisi tapeteilla. Värisilmä on paikkakuntasi tapettitalo, jonka valikoimasta löydät varmasti mieleisesi kuosit. Halutessasi saat maksutta apua sisustusneuvojaltamme. Jos tartut mieluummin telaan, meiltä saat vinkit niin maalityypin kuin sävynkin valintaan.

Mahtava tapettivalikoima, satoja vaihtoehtoja valkoiselle

Millaisen tunnelman haluat huoneeseen? Voimakas, värikylläinen, graafinen, neutraali – Värisilmän upeasta tapettivalikoimasta löytyy lukemattomia kuvio- ja värivaihtoehtoja. Ja mallisto kasvaa koko ajan.

Wonderland-mallistosta löydät upeita sävyjä ja satumaisia kuoseja.

Tutustu tapettivalikoimaan

Tapetoinnin vaikeus on myytti!

Nyt voit unohtaa myytit tapetoinnin vaikeudesta. Nykyaikaisilla tapeteilla ja oikeilla välineillä homma onnistuu. Katso videolta aloittelevan tapetoijan taidonnäyte.

Kun alat tapetoimaan, voit katsoa vielä tarkemmat tapetointiohjeet täältä.

Miltä tapetti mahtaa näyttää omalla seinällä?

Uudesta näytepalvelustamme voit tilata päätöksesi tueksi myös mallipalat. Vertaile kuoseja ja sävyjä. Näet, miten tapetti oikeasti istuu kotiisi. Palvelusta voit tilata kaikkien eri sisustuspintamateriaalien mallipaloja.

Maksutonta sisustusneuvontaa

Kaipaatko vahvistusta valinnoillesi tai apua ideointiin?

Tutustu maksuttomaan Tunnetila-sisustuspalveluumme. Varaa ilmainen tapaamisaika sisustusneuvojalle verkosta haluamaasi myymälään. Saman varauskalenterin kautta voit varata maksuttoman ajan myös maaliasiantuntijalle, kun haluat vinkkejä maalityypin tai oikean värisävyn valintaan.
Varaa aika verkosta

 

Löydä omat Unelmien Värisi

Unelmien Värit on Värisilmän oma 147 sävyä kattava värikokoelma, joka syntyi matkasta värien tunnelmiin. Se on enemmän kuin värikartta. Unelmien Värien 10 kiehtovaa teemaa antavat sisustusunelmillesi siivet ja auttavat valitsemaan eri pintamateriaaleista ne oikeat.

Elokuun Unelmien Väri Siemenkota. Tutustu tästä!

Elokuun Unelmien Väri Siemenkota on teemasta Puutarhan juhlaa. Sävy tarjoaa upean mahdollisuuden uudistaa kodin tunnelmaa keltaisen lämpimillä sävyillä. Tartu maalitelaan ja uuteen ekologiseen Coloria Greenline -maalivaihtoehtoomme ja tuo uutta väriä elämään.

Tutustu Unelmien Väreihin

Ympäristöystävällinen Greenline -maali

Maalivalikoimamme laajeni juuri entistä ekologisemmaksi. Maalin valinnalla on suuri merkitys niin kotisi sisäilman laadun kuin ympäristövaikutustenkin kannalta. Coloria Greenline on uusi kotimainen, vesiohenteinen, hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali. Se ei vapauta huoneilmaan VOC-kaasuja, formaldehydiä tai ammoniakkia. Greenline-maalit ovat sävytettävissä mm. kaikkiin Unelmien Värikartan sävyihin. Värisilmän maaliasiantuntija kertoo mielellään lisää Greenline-maalien eduista.

Tutustu ekompaan remonttiin

Tilaa verkkokaupasta 100 €:lla, toimitus 0 €! Osta nyt