Uutuustapeteissa mukana kaikki syksyn trendit

Uutuustapeteissa mukana kaikki syksyn trendit

Olit sitten retron tai kukkakuvioiden, luonnollisen pellavan tai ylellisen kimalluksen ystävä, uusista tapettimallistoistamme löytyy sinulle silmää miellyttävä ja kukkarollesi sopiva vaihtoehto. Borosan EasyUp 17 –mallisto pitänee kuitenkin pintansa kestohittinä.

Tänä syksynä hemmotellaan monien eri tyylien ystäviä, niin myös uutuustapettien osalta. Inspiroiva ja laaja valikoimamme kutkuttelee monenlaisia makuhermoja.

”Swing-vinyylitapettien laaja kattaus tarjoaa 60-luvun henkeä, klassisia kuvioita sekä aatelisen pellavan tuntua. Näyttävää sisustusta tavoittelevan valinta löytyy majesteettisen hohtavista Prague-kuitutapeteista”, kertoo valikoimapäällikkömme Tiina Hakola.

Myös odotettu Boråstapeterin Borosan EasyUp 17  tulee jälleen Värisilmä-liikkeisiin. ”Odotamme tästä entiseen tapaan yhtä syksyn suosituimmista mallistoista: Se sisältää aina laadukkaita tapetteja edulliseen hintaan.”

Borosan EasyUp 17  -tapetit toimivat monissa eri huoneissa

Borosan EasyUp 17 -malliston LOVE

Boråstapeterin rakastetun malliston kodikkaat tapettikuosit tuovat monenlaisiin tiloihin luonnetta, mutta itseään korostamattomalla tavalla.  Tämän syksyn kuosit vaihtelevat yksivärisistä printeistä graafisiin luontoaiheisiin sekä koristeellisiin kukkakuvioihin. Hinta-laatusuhteeltaan poikkeuksellisen hyvät tapetit ovat nimensä mukaisesti helppoja ja siistejä asentaa.

Keskieurooppalaista luksuksen tuntua sisustukseen Prague-kuitutapeteilla

Ranskalaisen Casadecon Prague-malliston MIROIR.

Ranskalaisen Casadecon loistelias Prague-mallisto on nappivalinta tyylistään varmalle sisustajalle, joka ei kaihda pientä dramatiikkaa! Prague-tapettien muotokielelle on tunnusomaista runsaat arabeskikuviot ja kukkaornamentit. Punaisena lankana mallistossa kulkee ylellinen hohde, joka on istutettu myös malliston vähäeleisempiin pystyraitatapetteihin sekä graafisiin, kolmioilla ja neliöillä leikitteleviin kuoseihin.

PRAGUE PANORAMIQUE -paneelitapetissa on syysvärien hehkua.

Swing-vinyylitapetit kestävät niin katsetta kuin elämääkin

Swing-malliston RAYDOT.

Ranskalaisen Caselion Värisilmälle räätälöity Swing-yhdistelmämallisto sisältää kolmea eri tyyliä tapetteja. Faro-tapetit leikittelevät klassisilla koristekuvioilla kuten paisleyllä ja arabeskeillä sekä romanttisilla kukka-aiheilla. Linen-tapeteissa pellava taipuu perinteisestä luonnollisesta aina moderneiksi metallinhohtoisiksi pinnoiksi. Malliston nimikkotapetit puolestaan tuovat elämäniloista retrohenkeä kotiin, tämän hetken suosituimmissa väreissä. Kaikki Swing-tapetit ovat kulutusta ja puhdistusta kestäviä vinyylitapetteja, joita suositellaan erityisesti lapsiperheisiin ja eläinkoteihin.

ELISA