Väriä BB-taloon!

Väriä BB-taloon!

Big Brother on tehnyt comebackin! Tämän kauden BB-talo on aivan uudenlainen verrattuna aiempiin. Kierrätyshenkisen talon sisustuksessa on Värisilmälläkin sormensa pelissä!


Big Brother on jälleen useamman vuoden tauon jälkeen pyörähtänyt jälleen käyntiin. Aiemmista kausista poiketen talo on rakennettu kauppakeskus Rediin ja arkkitehti Marco Casagrande on suunnitellut taloon retrotyylisen, kierrätyshenkisen sisustuksen.

Räväköitä sävyjä ja rouheaa maalipintaa

Kierrätysmateriaalien hyödyntämisen lisäksi talossa on tehty myös muita ekologisia valintoja. Kaarevan jättiläissohvan hallitsemassa olohuoneessa seiniin on valittu myrkyttömiä Vintro Supreme -sisustusmaaleja, joilla seiniin on toteutettu rouhean epätasaista jälkeä.

Olohuoneen seinissä loistaa räväkkä sävykolmikko: Syvän viininpunaiseen vivahtava Mulberry, kirkkaanpunainen Valentine sekä havunvihreä Brooklands luovat tilaan hyvin voimakkaan tunnelman. Sävyasteiltaan vaihteleva efektipinta korostaa tilan harkittua epäsovinnaisuutta.

Vintro Supreme on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali.

Harvemmin nähtävän varastohuoneen seinästä voi bongata minttuun taittavan turkoosin Esmeralde-sävyn.

Keittiössä ekologista laattapintaa

Keittiön seinät on pinnoitettu keraamisilla laatoilla. Koska ne valmistetaan luonnonmateriaaleista, kuten savi, kvartsi ja maasälpä, niistä ei tule päästöjä sisäilmaan.

Elävyyttä seiniin on saatu käyttämällä sekä matta- että kiiltäväpintaisia laattoja.

BB-talossa on käytetty taidokkaasti neljää valkoista, suorakulmion muotoista laattaa, joiden pintastruktuurien vaihtelu antaa elävyyttä seiniin. Mattapintainen harmoninen Easy White on kontrastina lasitetulle Heritage-seinäkaakelille sekä Option Satin Whitelle. Raitakuvioitu Stripe antaa reipasta kolmiulotteisuutta pintaan.

BB:tä voit seurata Jimillä ma–la klo 21.30, Nelosella ja Jimillä sunnuntaisin klo 21 sekä Ruutu.fi:ssä 24/7.

Katso videolta BB-talon rakennusvaiheista: