Värisilmä Tampere on nyt auki! Hyviä avajaistarjouksia ja huikea arvonta

Värisilmä Tampere on nyt auki! Hyviä avajaistarjouksia ja huikea arvonta

Uusin täyden palvelun Värisilmä avattiin 20.9 Tampereella. Myymälässä on tarjolla ensimmäisenä Suomessa Värisilmän oma kylpyhuonekalustomallisto Baroom. Tervetuloa tutustumaan!

Pirkanmaalaisten iloksi avautui uusi huikea sisustuselämysten tavaratalo, kun Värisilmä Tampere avasi ovensa 20.9. Kauppiaspariskunta Susanna ja Jaakko Vuoti ovat kokeneita Värisilmä-kauppiaita, sillä heillä on Värisilmä-myymälä myös Oulaisissa Pohjois-Pohjanmaalla.

”Tarjoamme todella laajan valikoiman laadukkaita sisustusmateriaaleja ja siihen liittyviä tuotteita ja palveluita, niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin”, linjaa Susanna Vuoti.

Värisilmä Tampereella on 2500 tapettivaihtoehdon lisäksi valtava kattaus lattianpäällysteitä, keraamisia laattoja ja tietysti maaleja, Unelmien väreissä.

”Meiltä löytyy myös iso valikoima Kubalan työkaluja niin ammattilaisille kuin kotikokeillekin”, kertoo Jaakko Vuoti.

Lisäksi Värisilmä Tampereelta saa tietysti maksuttomat Maalitohtori-, Sävylä-värisuunnittelu- sekä Tunnetila-sisustuspalvelut.

”Monelle asiakkaalle on tullut erityisen iloisena yllätyksenä, että meiltä saa maksutonta apua sisustussuunnitteluun, oli kyse sitten yhden huoneen tai koko asunnon sisustamisesta. Tunnetila-suunnittelijoille, joille voi varata ajan suoraan netistä”, Susanna kertoo.

Uutta: Värisilmän oma kylpyhuonekalustemallisto

Värisilmä Tampereella on ensimmäisenä Suomessa tarjolla ketjun oma monipuolinen ja laadukas Baroom-kylpyhuonekalusteiden mallisto. Baroom-tuotteiden valikoima on poikkeuksellisen monipuolinen. Sen joukosta kuka tahansa voi löytää kalusteet oman tyylinsä mukaiseen kylpyhuoneeseen. Vastuullisella mallistolla on erinomainen hinta-laatu-suhde ja ne on suunniteltu kestämään pitkään.

”Baroom on herättänyt ihastunutta kiinnostusta asiakkaissamme. Valikoimissamme olevat Tapwellin hanat ja Vihtan-suihkuseinät sopivat niiden kanssa hyvin yhteen ja moni asiakas on jo täällä alkanut hahmottaa unelmiensa kylpyhuoneen”, Susanna kertoo.

Baroom-malliston kalusteet tulevat muihin Värisilmä-myymälöihin marras-joulukuussa.

Hyödynnä tarjoukset ja voita Bjelinin puulattia!

Värisilmä Tampereella vietetään avajaishulinoita la 2.10. asti. Avajaistarjouksessa muun muassa tapetteja ja keraamisia laattoja jopa 30 prosentin alennuksella. Tule myymälään tsekkaamaan kaikki herkulliset avajaistarjoukset!

”Myymälässämme kannattaa ehdottomasti osallistua avajaisarpajaisiin, jossa voi voittaa omaan kotiin Bjelinin upeaa kovetettua puulattiaa jopa 95 neliön verran”, Susanna Vuoti vinkkaa.

Monipuoliset palvelut ammattilaisille

Laajan ammattilaistuotevalikoiman lisäksi Värisilmä Tampere tarjoaa myös kattavasti palveluita ammattilaisille: Esimerkiksi myymälän noutovarasto on ammattilaisasiakkaille auki ympäri vuorokauden.

”Järjestämme jo syksyn mittaan myös useita tapahtumia ammattilaisille”, Jaakko Vuoti vinkkaa.

Tervetuloa uuteen Värisilmä Tampereelle!

Katso myymälän osoite ja aukiolot.