Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelun avulla kodista kerralla toimiva kokonaisuus

Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelun avulla kodista kerralla toimiva kokonaisuus

Minkä tyylisen kodin ylipäätään haluan? Minkälaiset lattiat mihinkin tilaan? Maalia vai tapettia seiniin? Kuka tämän kaiken tekee?

Laajoissa remonteissa kodin sisustukseen liittyvien päätösten määrä tuntuu loputtomalta. Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelu auttaa asiakkaita saamaan itselleen omannäköisen kodin, budjetissa ja aikataulussa.

Jokainen kodinrakentaja tai -remontoija joutuu ratkaisemaan valtavan määrän kysymyksiä pintamateriaaleista ja muista sisustusvalinnoista. Värisilmän Tunnetila-palvelu auttaa luovimaan sisustusvaihtoehtojen valtameressä ja tekemään haaveista todellisuutta.

”Asiakkaat vaikuttavat monesti aivan nääntyneiltä loputtomalta tuntuvien sisustuspäätösten kanssa”, kertoo sisustussuunnittelija Krista Saurio Värisilmä Showroom Suomenojalta. ”On palkitsevaa nähdä jo ensimmäisessä tapaamisessa, että he huojentuvat Tunnetila-sisustuspalvelusta saamastaan avusta silminnähden.”

Tunnetila-palvelu muuttaa asiakkaan ajatukset tavoitteellisesti konkretiaksi: havainnekuviksi, tuotevalinnoiksi, kustannusarvioiksi, aikatauluiksi. Värisilmän asiantuntijat tekevät asiakkaiden puolesta tilaukset ja tarvittaessa järjestävät myös remonttimiehet paikalle hoitamaan asennustyöt.

Vauhtia sisustusprojekteihin

”Olemme saaneet lukemattomat kiitokset siitä, että olemme auttaneet asiakkaita lopettamaan jahkailun ja laittamaan sisustusprojektiin vauhtia”, Saurio sanoo.

Saurion tavoite työssään on aina pystyä luomaan asiakkaalle yhtenäinen ja kokonaisuutena toimiva sisustusratkaisu. Lähtökohdaksi hän ottaa aina talon arkkitehtuurin. ”Talon sisustuksen täytyy olla linjassa sen tyylin kanssa. On tärkeää, että talon henki säilyy. Esimerkiksi 50-luvun rintamamiestaloon harvoin käyvät samanlaiset ratkaisut kuin uusiin kivitaloihin.”

Sisustuslinjan täytyy säilyä myös eri tilojen välillä, jotta erisävyisetkin huoneet sointuisivat jollain tasolla toisiinsa. Saurio sovittelee sisustuksen ajatuksella myös talon ulkopintoihin sopivaksi, jotta ne eivät olisi eriparisia keskenään.

”Esimerkiksi, jos talo on ulkopuolelta musta, ehdotan sisälle jotain mustaa yksityiskohtaa, olkoon se takka, keittiön välitila tai portaiden pinnakaiteet. Talon sisä- ja ulkopuolen saa sidottua yhdelläkin elementillä yhteen”, hän havainnollistaa.

Hän pyrkii pitämään materiaalipaletin niukkana, jolloin asiakkaalle jää vapaammat kädet viimeistellä sisustus huonekaluilla ja tekstiileillä. ”Luomme puitteet, jossa asiakas saa toteuttaa itseään niin, että lopputuloksena on juuri hänen näköisensä koti”, Saurio kiteyttää.