Värit tekevät paluun kylpyhuoneisiin Frame-laattamallistossa

Värit tekevät paluun kylpyhuoneisiin Frame-laattamallistossa

Frame-seinälaattojen mallistosta löytyy merellistä turkoosia ja sinistä raikkaan valkoisen lisäksi. Sileäpintaisten laattojen rinnalla on kohokuvioituja laattoja, joilla keittiön välitilat tai kylpyhuoneen seinät saa aaltoilemaan.

Merellistä tunnelmaa Frame-laatoilla

Värikkään välimerellisen Frame-malliston inspiraationa on toiminut ikiaikainen italialainen majolica-keramiikkaperinne, josta on luotu uusi moderni tulkinta. Yksivärisiä, sileitä laattoja on saatavana kolmessa eri sävyssä: turkoosi Aqua, petrooliin taittava Indigo ja valkoinen Milk. Turkoosista ja valkoisesta on saatavana myös kohokuvioiset laatat, joiden kolmiulotteinen pinta muistuttaa meren aaltoilevia laineita. Kiiltävä lasitus tekee pinnoista valoa kauniisti heijastavat sekä helpot puhdistaa.

frame_04-1

Marokkolaishenkisillä Frame-koristelaatoilla mosaiikkimaisen seinäpinnan saa luotua nopeasti: yhdessä 25×76 senttimetrin kokoisessa laatassa on 12 erilaista kuvioruutua. Turkoosin, sinisen ja harmaan sävyisiä kuvioita on paikoitellen kulutettu himmeämmiksi, mikä tuo kuosiin viehättävää ajan patinaa. Tehdastilauksena Frame-laatoista on saatavana myös tummanpunaiset ja beigen väriset vaihtoehdot.