Vettä kestävä puukuosi lattioihin Pure Click -vinyylilankuilla

Vettä kestävä puukuosi lattioihin Pure Click -vinyylilankuilla

Kun lattian pitää kestää kuraisia kenkiä ja vesiroiskeita, Berry Allocin vettä kestävä Pure Click -vinyylilankkulattia on hyvä valinta. Kodikkaan puukuosin voi asentaa vaikka keittiöön, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen, tiloihin joissa lattiat kastuvat herkästi.

Pure Click -vinyylilankkumallisto sisältää yli tusinan kauniita tammikuoseja. Vinyylilattiat kestävät hyvin ulkokenkien kulutusta kotona ja jopa julkitiloissa.  Leveät 1-sauvaiset lankut antavat lattialle rauhallisen jämäkän ulkonäön. Värisävyissä on valinnanvaraa vaaleista harmaisiin ja ruskeista tummiin vaihtoehtoihin. Pinnan struktuuri jäljittelee puun syykuvioita, mikä tekee lattiasta luonnollisen näköisen. Viisteet lankkujen sivuilla korostavat laudan muotoa. Mallisto sisältää myös laattakuoseja.

PURE_COLUMBIAN OAK_

– Vinyylilattiat ja vinyylilankut ovat tällä hetkellä erittäin kysyttyjä, niitä myydään paljon. Materiaalina vinyylilattia tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalalle. Se on helppohoitoinen ja kestää kovaakin kulutusta. Pure Click -lattioiden etuna on niiden hiljaisuus. Tukeva rakenne vaimentaa askelääntä 9 desibelin verran, mikä on puolet enemmän kuin tavallisella vinyylilankulla, kertoo valikoimapäällikkömme Kyösti Raidén.

Kerrostenväliseen askeläänen eristykseen voi käyttää lisäksi Tuplex-alusmateriaalia, jonka askeläänen parannusarvo on 20 desibeliä. Lattian suuntavapaa kuviointi onnistuu Dreamclick-taittoponteilla, jotka ovat kaikilla sivuilla ja ne voi liittää yhteen mistä kohtaa tahansa. Tämä nopeuttaa asennusta ja mahdollistaa vaikkapa kalanruotokuvion sommittelun lattiaan. Asennusta voi myös tehdä useampi asentaja yhtä aikaa, vaikka aloittaa keskeltä ja jatkaa molempiin suuntiin.

Näppärää asentaa, helppo puhdistaa

Vinyylilankkujen kompakti koko 1326 x 204 x 5 mm tekee lankkujen käsittelystä helppoa. Lukkoponttien saumojen vetolujuus on noin 500 kiloa/metri, mikä pitää lankut tiukasti kiinni toisissaan. Pure Click -lankut voi asentaa lattialämmityksen kanssa, jonka maksimipintalämpötila on 27 astetta. Lankkujen rakenne on tukevaa komposiittia, niitä voi leikata mattoveitsellä. Materiaali on täysin pölytön leikattaessa. Pinnassa oleva PUR-pintakäsittely tekee lattian puhdistuksesta helppoa, sillä pinnoitteen ansiosta lika ei tartu kiinni. Lattiaa ei tarvitse vahata, pelkkä vesipesu riittää.

PURE_COLUMBIAN OAK_2

Yhtenäisen ilmeen viimeistelevät lattioihin sävytetyt jalkalistat. Saatavana on lisäksi ”3 in 1” monitoimilistoja, joilla voi toteuttaa erilaisten alusmateriaalien liitoskohtiin tulevia eritasoratkaisuja. Monitoimilista on liikuntasaumalista, joka asennetaan alaohjauskiskoon. Laadukkaat Pure Click -lattiat valmistetaan Belgiassa.