Pure Click -vinyylilankkulattia tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalalle

Pure Click -vinyylilankkulattia tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalalle

Kun lattian pitää kestää kovaa kulutusta, kuraisia kenkiä ja vesiroiskeita, käytännöllinen Pure Click 55 -vinyylilankkulattia on hyvä valinta. Kodikas Pure Click 55 on miellyttävän hiljainen ja mukava lattianpäällyste johtuen sen ainutlaatuisesta kerrosrakenteesta.

Pure Click 55 -vinyylilankkumallisto sisältää 20 tyylikästä mallia, joista löytyy varmasti mieleinen lattia lähes kaikille. Leveät 1-sauvaiset lankut antavat lattialle rauhallisen ja laadukkaan ulkonäön. Värisävyissä on valinnanvaraa vaaleista harmaisiin ja ruskeista tummiin vaihtoehtoihin. Pinnan struktuuri tekee lattiasta luonnollisen näköisen, ja viisteet lankkujen sivuilla tuovat jokaisen laudan hyvin esille. Mallisto sisältää myös upeita kivikuoseja koossa 60 x 60 cm. Yhtenäisen ilmeen viimeistelevät kaikille Pure Click 55 malleihin sävytetyt jalkalistat.

PURE_COLUMBIAN OAK_

– Vinyylilattiat ja vinyylilankut ovat tällä hetkellä erittäin kysyttyjä ja niitä myydään paljon. Materiaalina Pure Click 55 -vinyylilattia tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalalle. Se on helppohoitoinen ja kestää kovaakin kulutusta. Pure Click 55 -lattioiden etuna on niiden hiljaisuus. Tukeva kerrosrakenne vaimentaa askelääntä 9 desibelin verran, mikä on puolet enemmän kuin tavallisella vinyylilankulla. Kerrostenväliseen askeläänen eristykseen käytetään DreamTec+-alusmateriaalia, jonka askeläänen parannusarvo on 20 desibeliä, kertoo valikoimapäällikkömme Kyösti Raidén.

Lattian suuntavapaa kuviointi onnistuu helpolla ja innovatiivisella Dreamclick-taittopontilla, jotka ovat lankkujen kaikilla sivuilla ja ne voidaan liittää yhteen mistä kohtaa tahansa. Tämä nopeuttaa asennusta ja mahdollistaa vaikkapa kalanruotokuvion sommittelun lattiaan. Yhdistelemällä erilaisia värejä toisiinsa saadaan lisäksi persoonallisia lattioita, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Näppärää asentaa, helppo puhdistaa

Pure Click 55 vinyylilankussa on käytetty nykyaikaista kevyttä ja kestävää komposiittirunkoa. Kevyen ja helposti käsiteltävän rungon etuna on, että se antaa lattialle lähes täydellisen mittapysyvyyden. Lisäksi Pure Click 55 on ftalaatiton ja täyttää M1 sisäilmaluokituksen. Laadukkaat Pure Click -lattiat valmistetaan Belgiassa.

PURE_COLUMBIAN OAK_2