Vihdoinkin valmista

Vihdoinkin valmista

Ihan ensiksi - Hyvää alkanutta vuotta!
Olin optimisti ja lupailin tätä postausta joulukuulle. Tosiasiassa tämä remontti valmistui vasta tänään.

Jos näitä kuvia vielä tarkasti katsoo, voi huomata puuttuvat silikonisaumat ja listan palan, joka puuttuu vielä keittiöstä. Mutta kyllä kokonaisuus on jo kasassa ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Pienistä asunnoista puutuu usein persoonallisuus ja materiaaleista tingitään mutta tässä on mielestäni ihan kivasti kumpaakin.

Tyylillisesti seurasin talon rakennusvuotta 1952 taittaen sitä tietysti modernilla skandinaavisella tyylillä. Kuten jo aiemmin kerroin, kaikki asunnon pinnat saivat kyytiä. Katto, seinät ja vanhat ovet valkaistiin Teknoksen tuotteilla ja vanha laminaatti sai väistyä saarniparketin tieltä. Muutos ainoastaan jo näillä pinnoilla oli huikea, vaikkakin keittiö ja kylpyhuone kokivat suurimman remontin. Myös tilojen toiminnollisuus parani huimasti.

img_9949-minna-jones

img_9966-minna-jonesPienestä keittiöstä tuli lähes tilavan tuntuinen ja astianpesukone sekä täysimittainen uuni saatiin myös mahtumaan. Keittiön kaapit teki luotto puuseppäni, betonia muistuttava taso on laminaattia, musta lavuaari on Ikean ja hana Tapwellin. Vanhan puuhyllyn maalautin samalla sävyllä kuin keittiön kaapit eli X487 Laasti, Tikkurilan kartasta. Jääkaappi, kuten myös tiskikone on integroitu tason alle. Säilytystilaa löytyy myös nurkkakaapista, joka rajautuu kuvasta pois.

Tiskialtaan takana on samaa 10 x 30 cm kaakelia mustalla saumalla, kun kylpyhuoneessa ja muutoin seinät on maalattu Teknoksen Timantti 7 maalilla, joka on kestävä ja helposti pestävä maali. Liesituuletinta ei ole, mutta sähkövaraus sille löytyy. Seinässä, osassa joka ei nyt kuvassa näy, on aika hyvin vetävä tuuletusaukko.
img_minna_jones

img_9960-minna-jones

img_9964-minna-jones

Kylppäri, joka viime postauksessa oli pinnoiltaan jo valmis, näyttää nyt tältä. Mustat saumat tuovat hyvin ryhtiä ja luovat myös vähän optista harhaa isommasta tilasta. Ne vievät hyvin myös huomiota pinnassa kulkevilta vesiputkilta. Asia, joka aluksi ärsytti aika paljon, mutta joka nyt valmiissa tilassa menettelee. Aiemmin kylpyhuoneessa ollut amme ja suhteettoman iso lavuaari vei ison osan tilasta. Näillä ratkaisuilla ja kalusteilla kylpyhuone toimii hyvin ja pesukoneelle on myös paikkansa.

img_9936-minna-jonesimg_9938-minna-jones

Eli ihan kiva, ainakin jos ennen kuvia katselee. Ne löytyvät tuolta syysprojekti-jutusta.

Minna Jones
Kirjoittaja

Minna Jones

Sisustusstylisti ja -suunnittelija Minna Jonesin sisustusjutuissa on tuotu esille hänelle mieleisiä materiaaleja ja tuotteita, sekä erilaisia sisustustrendejä. Inspiroivia lukuhetkiä!