Valmiiksi sävytetyt sisämaalit – nyt Vintro Supreme -sisustusmaalit –50 %

Valmiiksi sävytetyt sisämaalit – nyt Vintro Supreme -sisustusmaalit –50 %

Ekologiset Vintro Supreme- sisustusmaalit ovat valmiiksi sävytettyjä mattapintaisia maaleja, joilla tuot helposti uuden ilmeen kotiisi. Verkkokaupasta voit tilata myös Tikkurilan suositut Harmony ja Remontti-Ässä -sisämaalit valmissävyinä.

Vintro Supreme -seinä- ja kattomaalilla kotoista tunnelmaa

Monikäyttöinen Vintro Supreme on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali. Valmissävyistä löytyy neutraalin vaaleita, hentoja pastelleja, kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä. Maali ei kaipaa pintakäsittelyä. Supreme on erittäin riittoisa, yhdellä 2,5 l purkilla maalaat melkein 40 neliötä!

Vesiohenteiset Vintro Supreme -maalit ovat lähes hajuttomia ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro Supreme -sisustusmaalit 24,75 €/prk (norm. 49,50) verkkokaupassa.

Osta Vintro Supreme -maaleja


Tikkurilan sävytetyt sisämaalit

Tilaa Tikkurilan suositut sävytetyt sisämaalit vaivattomasti kotiin! Verkkokaupasta tilaamalla säästät suoraan sävytyksen hinnan. Valitse suosikkivärisi Tikkurilan valmissävyistä: Tikkurilan harmaa, Tikkurilan valkoinen ja Tikkurilan beige. Täyshimmeä Harmony on puhdistusta kestävä, sametinhimmeä akrylaattimaali, joka sopii parhaiten kuivien tilojen sisäseiniin ja -kattoihin  Pesunkestävä Remontti-Ässä on puolihimmeä remonttimaali, joka sopii seinä-ja kattopinnoille erityisesti toistuvaa pesua vaativiin kohteisiin kuten eteisiin, keittiöihin ja porraskäytäviin.

Katso Tikkurilan valmissävyt

Tunnetila-sisustuspalvelu auttaa maksutta

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Tunnetila-suunnnittelija toimii apuna projektissasi, olipa kyseessä tapetit lastenhuoneeseen tai koko talon remontti. Tutustu ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen – neuvomme myös etänä.

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun