Aina on olemassa jokin syy maalata. Vintro Supreme -sisustusmaalit –50%

Aina on olemassa jokin syy maalata. Vintro Supreme -sisustusmaalit –50%

Ekologisella Vintro Supreme- sisustusmaalilla maalaat kaunista mattapintaa upeissa väreissä kodin sisustukseen. Verkkokaupasta voit tilata myös Tikkurilan suositut sisämaalit valmissävyissä, Harmony ja Remontti-Ässä -maalit.

Vintro Supreme -seinä- ja kattomaalilla kotoista tunnelmaa

Valmissävyistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä. Monikäyttöinen Vintro Supreme on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali. Vintro Supreme- sisustusmaali ei kaipaa pintakäsittelyä. Supreme on erittäin riittoisa maali, yhdellä 2,5 l purkilla maalaat melkein 40 neliötä!

Vesiohenteiset maalit ovat lähes hajuttomia ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Nyt Vintro Supreme -sisustusmaalit 24,75 €/prk (norm. 49,50) verkkokaupassa. Saat yli 100 € tilaukseen ilmaisen toimituksen.

Osta Vintro Supreme -maaleja


Tikkurilan sävytetyt sisämaalit

Tilaa Tikkurilan suositut sävytetyt sisämaalit vaivattomasti kotiin! Verkkokaupasta tilaamalla säästät suoraan sävytyksen hinnan. Valitse suosikkivärisi Tikkurilan valmissävyistä: Tikkurilan harmaa, Tikkurilan valkoinen ja Tikkurilan beige. Täyshimmeä Harmony on puhdistusta kestävä, sametinhimmeä akrylaattimaali, joka sopii parhaiten kuivien tilojen sisäseiniin ja -kattoihin  Pesunkestävä Remontti-Ässä on puolihimmeä remonttimaali, joka sopii seinä-ja kattopinnoille erityisesti toistuvaa pesua vaativiin kohteisiin kuten eteisiin, keittiöihin ja porraskäytäviin.

Katso Tikkurilan valmissävyt

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit sekä on suunnitteluapuna projektissasi, olipa kyseessä tapetit lastenhuoneeseen tai koko talon remontti. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun