White & Light -tapettimallisto näyttää, miten ilmaisuvoimainen valkoinen voi olla

White & Light -tapettimallisto näyttää, miten ilmaisuvoimainen valkoinen voi olla

Pohditko maalaamisen ja tapetoinnin välillä? Valkoiset seinät ovat nyt ilmaisuvoimaisempia ja eloisampia kuin koskaan!

Valo ilmentää voimaa ja energiaa, mutta luo myös harmonista ja rauhallista tunnelmaa. Tämä on Engblad & Co:n White & Light -tapettimalliston ydin. Pysähdy hetkeksi ja ajattele sanaa ”valo” Mitä tuntemuksia se sinussa herättää? Monet yhdistävät valon positiivisuuteen. Se välittää meille voimaa ja energiaa. Se saa meidät rauhoittumaan ja tuntemaan olomme harmoniseksi. Se on täynnä optimismia. Kaikki nämä luonnehdinnat virittävät meihin hyvää oloa ja iloa. Tämä sisäinen iloisuus löytyy suurenmoisella tavalla Engblad & Co:n lanseeraamasta White & Light- mallistosta.

Mallisto on todellinen aistien juhla ja siihen on kaikkien helppo ihastua. Sileiden pintojen, graafisten muotojen, klassisten raitojen ja ornamenttien sekä lehtikuvioiden täyttämä mallisto näyttää upeasti miten monipuolinen ja ilmaisuvoimainen valkoinen voi olla. Mallisto kattaa 38 tapettia, jotka sisältävät kaikkea sileistä pinnoista ja klassisista raidoista jännittävään rakenteeseen ja koristeellisiin lehvästöihin.

Kaikkea leimaa valon ihmeellinen taika. ”White & Light -mallistolla on vahva, hyvin yksilöllinen luonne – olematta kuitenkaan niin mahtaileva, ettei se jättäisi tilaa muulle sisustukselle. Ovatpa sisustusunelmasi joko puhdaslinjaisen moderneja tai vauhdikkaita värien iloittelua, White & Light luo upean taustan mille tahansa sisustustyylille”, kertoo Ingela Wingborg, Engblad &; Co:n designista vastaava suunnittelija.

White & Light -tapetit luovat täydellisen perustan kaikille sisustustyyleille ja ovat maalattuja seiniä tyylikkäämpi ratkaisu. Raikkaan vaaleaa, mutta persoonallista. Anna valon tulvia!