Wild Animals – oletko valmis johonkin villiin?

Wild Animals – oletko valmis johonkin villiin?

Boråstapeterin uusi tapettimallisto tuo estradille upeita eksoottisia kasveja ja eläimiä. Wild Animals on rakkaudenosoitus villille luonnolle ja sen monimuotoisuudelle.

Boråstapeterin uusi Wild Animals -minitapettimallistossa on kolme erityylistä kuosia, jotka muistuttavat kukin luonnon rikkaudesta – ja ehkä sen haavoittuvuudestakin. Sulavalinjaiset leopardit, savannin ylväät elefantit ja kirahvit ja viidakon apinat on ikuistettu tapettimallistoon omissa ainutlaatuisissa elinympäristöissään.

Jokaisesta kuosista on saatavilla myös ainoastaan kasviaiheiset variantit, joita voi halutessaan käyttää eläinkuosien kanssa rinnakkain.

Serengeti

Tansaniassa sijaitsevan tunnetun kansallispuiston mukaan nimetyn Serengeti-kuosin inspiraationa ovat toimineet ensimmäisten eurooppalaisten tutkimusmatkailijoiden vanhat litografialehdet, jotka kertovat varhaisista löytöretkistä Afrikkaan. Tapetissa on antiikkisen paperin tuntu ja vintage-henkistä kuosia koristavat savannin rikas luonto ja sen eläimet.

Wild Animals Serengeti Savannah tapetti 1195

Kasviaiheisen kuosivariantin nimi on Serengeti Savannah.

Madagaskar

Madagaskarin huikeat viidakot ovat biodiversiteetiltään maapallon monimuotoisimpia paikkoja ja Madagaskar-kuosissa seikkailevatkin muun muassa makiapinat ja kummituseläimet. Leikkisän tyylikkäässä kuosissa on kuvattu myös kuuluisa Madagaskarin tähti -orkidea, jota esiintyy ainoastaan Madagaskarin saarella. Kasviaiheisen kuosivariantin nimi on Madagaskar Leaves.

Wild Animals Madagascar tapetti 1190

Madagaskar-tapetin kuvio voidaan mukauttaa seinän kokoon ja se on toistettavissa sivusuunnassa.

Samburu

Kenialaisen kansallispuiston mukaan nimetyn Samburu-kuosin itseoikeutettu päätähti on leopardi. Kissaeläinten kauneuskuningattaren kullankeltainen väri nousee kuosissa näyttävästi esiin graafista mustavalkoista puukuviota vasten. Tämänkin yksityiskohdiltaan runsaan kuosin innoitus on saatu löytöretkeilijöiden vanhoista litografioista. Kasviaiheisen kuosivariantin nimi on Samburu Tree.

Wild Animals Samburu tapetti

Samburu-tapetti on saatavana myös harmaasävyisenä ilman lekottelevaa leopardia.

Kaikki Boråstapeterin tapetit valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Boråsissa Ruotsissa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuotannossa ei käytetä ollenkaan vaarallisia kemikaaleja ja tuotannon ympäristövaikutukset on pyritty painamaan minimiin. Kaikki värit ovat vesipohjaisia ja tapeteissa käytetty paperi on Pohjois-Euroopassa vastuullisesti tuotettua.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit sekä on suunnitteluapuna projektissasi, olipa kyseessä tapetit lastenhuoneeseen tai koko talon remontti. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun

Tapetointikoulu

Kuitu- eli non-woven -tapeteilla tapetointi on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Oikeat työkalut ovat puoli iloa ja niillä tapetointi sujuu leikiten. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava, ennen kuin aloitat ja tutustu tapetointiohjeisiin.

Tutustu tapetointiohjeisiin