Ylellinen tapettimallisto Oriental Dreams

Ylellinen tapettimallisto Oriental Dreams

Oriental Dreams on saanut innoituksensa Kaukoidän hienostuneesta tyylistä. Malliston runsas väriskaala kattaa kaiken tummasta sinisestä viileään vaaleanpunaiseen ja raikkaaseen valkoiseen.


Boråstapeterin upeaan Oriental Dreams -mallistoon kuuluu rauhoittavia ja levollisia malleja selkeälinjaiseen makuuhuoneeseen, mutta myös näyttäviä, kiemurtelevia kukkakuoseja ja koristeellisia medaljonkeja esimerkiksi eteisen tai olohuoneen seinille.

Paradise Birds -tapetista on olemassa kolme värivaihtoehtoa.

Paradise Birds -tapetissa on romanttinen, 1700-luvun Chinoise-aiheisten seinämaalauksien innoittama kuvio. Se tuo tuulahduksen historiallisesta Kaukoidästä, mutta toimii yhtä hyvin nykyaikaisena skandinaavisena tapettina. Tapetin linnut ja kukkivat oksat on maalattu käsin akvarelliväreillä, minkä jälkeen ne on painettu digitaalisesti hohtavalle satiinipohjalle.

Rosewood Night -tapetista on saatavana neljä värivaihtoehtoa.

Rosewood Night on suurikuvioinen tapetti, joka esittää ruusupuun lehvästöä. Ruusupuuta käytettiin aiemmin yleisesti itämaisessa sisustuksessa, mutta nykyään se on rauhoitettu laji. Ylellinen, harmoninen tapetti sopii esimerkiksi rauhalliseen makuuhuoneeseen tai kutsuvaan makuuhuoneeseen.

Tässä Eternal Harmony -tapetin kuosissa on pehmeitä ruskeita, kullanhohtoisia kuvioita punertavalla pohjalla.

Ylellisessä Eternal Harmony -tapetissa on ajaton ristikkokuvio. Tietyt muodot toistuvat arkkitehtuurin ja muotoilun maailmassa yhä uudelleen – eikä ihme. Ristikko on harmoninen kuosi, joka toimii parhaiten neutraalina pohjana. Se on suurikuvioinen tapetti, joka ei pistä silmään! Liimapainotekniikalla toteutetun tapetin nyanssit ja syvyys syntyvät kerroksittain. Sävyvaihtoehtoja on neljä.

Sahara Evening on yksivärinen kullanhohtoinen tapetti, joka antaa elävän vaikutelman. Tapetti on toteutettu kerroksittain liimapainotekniikalla hohtavalle satiinipohjalle. Tekniikka mahdollistaa upean sävymaailman ja elävän pinnan. Inspiraatio on peräisin Saharan alati muuttuvasta maisemasta.

Boudoir Medallion on ihastuttava medaljonkitapetti vertaansa vailla. Uhkea tapetti sopii sosiaalisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen ja ruokailutilaan, mutta myös yksityiseen, kutsuvaan budoaariin. Kuosia on saatavana yhteensä neljässä värisävyssä.

Tangerina-tapetti on upea valinta olohuoneeseen, eteiseen tai ruokailutilaan.

Tangerine Wall -tapetista on kaksi vaihtoaehtoa, vaalea ja kokonaan valkoinen. Hillittyn kuviotapetin karhea pinta näyttää hieman kalkitulta seinältä. Suunnittelija on luonut tilkkutäkkimäisen batiikkikuvion, jossa eri osaset muodostavat yhdessä rauhallisen ja harmonisen kokonaisuuden. Syväpainatus ja hiekkaa muistuttava pinta houkuttelevat koskettamaan. Se tuo vaaleaa ja kodikasta tunnelmaa myös makuuhuoneeseen.

Divine Paisley on tapetti, jossa on klassinen paisley-kuosi. Persialaista alkuperää oleva tuttu kuvio nousi suosioon Euroopassa, kun Skotlantilaisessa Paisleyn kaupungissa sitä alettiin painaa suuressa mittakaavassa. Monivärinen versio Divine Paisley -tapetista on saanut innoituksensa perinteisistä persialaisista matoista.

Indigo Bloom -tapetin kiemurtelevassa kukka- ja lehtikuviossa on itämaisia vaikutteita. Kuosi on painettu pellavaa muistuttavalle pohjalle. Tekstiilimäinen pinta luo upean syvyysvaikutelman. Klassinen ja hieman boheemi tapetti sopii nykyaikaisiin, kodikkaisiin tiloihin. Yhdistä tapetti sisustukseen, jossa on rottinkia, tummaa puuta ja ilmavaa pellavaa, niin saat juuri oikean vaikutelman.

Jaipur Linen -tapetin herkkä kuosi on saanut innoituksensa pienestä itämaisesta pikarista, joka on peräisin 1600-luvulta. Kuvio on painettu suositulle Linen-pohjalle, jossa on hienostunut rakenne ja tekstiilimäinen pinta. Harmoninen tapetti sopii esimerkiksi makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai keittiöön.

Persian Decor on hieno, koristeellinen tehostetapetti, joka vie ajatukset antiikkiseen persialaiseen mattoon. Itämainen kuosi ja täyteläinen värimaailma ruskean, beigen, ruosteenpunaisen ja sinisen sävyissä luovat lämmintä tunnelmaa niin klassiseen kuin nykyaikaiseenkin sisustukseen. Tapetti painetaan digitaalisesti ja se on kokonaisuudessaan 180 cm leveä ja 265 cm korkea. Jos seinä on suurempi, kuviointia voi jatkaa korkeus- ja leveyssuunnassa.

Digitaalisesti painetun Bohemian Wall -tehostetapetin itämainen kuvio on kuin käsinpainettujen batiikkikankaiden tilkkutäkki. Näyttävä tapetti on todellinen katseenvangitsija! Bohemian Wall -tapetista on olemassa kaksi värivaihtoehtoa. Kuvio on kokonaisuudessaan 225 cm leveä ja 265 cm korkea. Jos seinäala on suurempi, kuviointia voi jatkaa korkeus- ja leveyssuunnassa.

Koko mallisto verkkokaupassa ja Värisilmä-liikkeissä.

Tilaa verkkokaupasta


Herättääkö sisustaminen kysymyksiä?

Minkä tyylisen kodin ylipäätään haluan? Minkälaiset lattiat mihinkin tilaan? Mikä tapetti sopii yhteen valitun lattian kanssa? Kuka tämän kaiken tekee? Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, jonka avulla muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi.