Zsar Outlet Village: Peltihalleista pieneksi Pietariksi  

Zsar Outlet Village: Peltihalleista pieneksi Pietariksi  

Noin puolet Pietarin historiallisen keskustan uusklassista tyyliä mukailevan Zsar outlet-kylän julkisivuista on toteutettu Ceresit ETICS -pintarappausjärjestelmällä.


Marraskuussa 2018 avattu Suomen ensimmäinen outlet-kauppakeskus Vaalimaalla on ainutlaatuinen kohde. Zsarin upean näköiset rakennukset ovat käytännössä elementtihalleja, joihin on rakennettu näyttävät julkisivut.

Elementtihallit pinnoitettiin Ceresit Etics -tuotteilla.

Zsar Outlet Villagen upeat julkisivut.

Värisilmä pääsi mukaan projektiin tiukalla aikataululla, noin 2-3 kuukautta ennen avajaisia. Koska Ceresit on helppo ja nopea asentaa, urakka saatiin kuin saatiinkin aikataulussa maaliin. Noin puolet Zsarin julkisivuista, kaikkiaan noin 5000 neliötä, toteutettiin Ceresit ETICS-pintarappausjärjestelmällä.

Katso Zsar Outlet Villagesta kertova video!

Zsar on harvinaisen värikäs kohde ja siellä Ceresitin mittava värivalikoima tuli laajasti käyttöön: Arkkitehtien oli helppo valita noin 500 vaihtoehdosta kohteeseen sopivat sävyt. Outlet-kylän julkisivujen rappaukset olivat sinänsä aivan tavallisia mutta Pietarin fiilis luotiin erilaisilla yksityiskohdilla.

Pietarin tyyli ja tunnelma luotiin esimerkiksi boordeilla, pilastereilla ja muilla koristeilla.

Ceresit-erikoisliimalla julkisivuihin kiinnitettiin kymmenittäin leijonanpää-koristeita.

Värisilmä-ketjulla on Suomessa käytössä oma sävytysjärjestelmä, joten laastien ja maalien sävytykset voidaan tehdä yksilöllisesti tilaustyönä. Ceresit Ceretherm ETICS -tuotesarjaan kuuluu markkinoiden laajin valikoima keskenään yhteensopivia laasteja, maaleja ja pohjusteita. Niillä voit toteuttaa ulkoseiniin erittäin kestävän, kohteen tyylin sopivan rappauksen. Tervetuloa Värisilmään!

Katso lähin myymälä